REKLAMI GEÇ

Uz istedi, Rektör söz verdi

Uz istedi, Rektör söz verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Uz, en büyük projelerinden biri olan Sarayköy, Buldan bölgesine 4 yıllık fakülte yapılması sözünü Rektör Hüseyin Bağ’dan aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2018 Cuma, 10:11

Seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerine ara vermeden devam eden Mehmet Uz, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ ve Genel Sekreter Mehmet Ali Sarı ile bir araya geldi.

Uz, Sarayköy ve Buldan bölgesindeki vatandaşlar için öngörülen 2 yıllık meslek yüksekokulu yerine bölgede yaşayan vatandaşların 4 yıllık üniversite isteğini Rektör Bağ’a iletti. Rektör Bağ konuyla ilgili Uz’a söz vererek 4 yıllık bölümlerin bulunacağı turizm fakültesinin kurulacağını söyledi.

AMACIMIZ MAKAM DEĞİL HİZMET!
Uzun görüşmeler sonunda 4 yıllık fakülteyi Sarayköy ve Buldan bölgesine kazandırma sözü alan Uz, “Amacımız makam değil hizmet. Biz şuanda seçilmiş gibi çalışıyoruz. Sarayköy ve Buldan bölgesi için verdiğimiz vaadin sözünü Rektörümüzden aldık. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ hocamla yaptığımız görüşmeler sonrasında 4 yıllık bölümlerinde yer alacağı turizm fakültesi, Buldan ve Sarayköy bölgesine inşa edilecek. Pamukkale Üniversitesi batı kampüsü Sarayköy ve Buldan halkına hayırlı olsun. Bu konuda bizleri kırmayan Rektörümüz Hüseyin Bağ’a şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/