REKLAMI GEÇ

MHP Denizli Milletvekili adayı Mehmet Uz, Yörüklerle buluştu

MHP Denizli Milletvekili adayı Mehmet Uz, Yörüklerle buluştu

Denizli Yörükler Derneğini ziyaret eden MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Yörük olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2018 Çarşamba, 10:16

MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Uz, Denizli Yörükler Derneği’ni ziyaret etti, BaşkanYaşar Celal Ceylan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.


Yörüklerin her zaman Türklük adına bir sembol olduğunu söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, ”Neslimiz her zaman gerçekleştirdiği göçlerinde obalar kurmuş ve bu obaların temsilcileri obayı geliştirmek adına çözümler üretmiştir. Bizim Obamızda Denizli’dir. Biz bu obanın temsilcisi olaraktan çözümler üreteceğiz” diye konuştu.

“YÖRÜK OLARAK HER ZAMAN DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Denizli Yörükler Derneği’nin son derece başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Uz, ”Yörükler Derneği, Yaşar Celal Ceylan başkanlığında Denizlimizde çok güzel faaliyetlere imza atılıyor. Biz de bir Yörük olarak onlara maddi ve manevi desteklerimizi her zaman sürdürüyoruz. Bu konuda tüm Yörük kardeşlerime de Denizli obamızdaki çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

“MEHMET UZ İÇİMİZDEN BİRİ”
Mehmet Uz’u kendilerinden biri olarak gördüklerini belirten Başkan Ceylan, bu yola çıkmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ceylan, ”İçimizden birisi Mehmet kardeşimiz böyle bir yola çıktı. Vatanımız, milletimiz için hayırlısı ne ise o olsun. Bu sene Yörüklerin il beyi Mehmet Uz kardeşimizdi. Bizlere verdiği destek için tüm Yörükler adına teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/