REKLAMI GEÇ

UZ, “Denizli’mizin içi rahat olsun”

UZ, “Denizli’mizin içi rahat olsun”

MHP’nin seçim beyannamesini açıklamasının ardından, MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, “Denizli’mizin içi rahat olsun” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2018 Pazar, 11:31

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçim beyannamesini açıkladığını belirten Denizli Milletvekili adayı Mehmet Uz, kader mahkûmlarının affından ekonomiye, çiftçilerden esnafa, gençlerden emeklilere kadar birçok konuda çözümlerin üretildiğini kaydetti.

Uz , “Ülkemizin bekası ve refahı için gereken tüm çözümler partimizin seçim beyannamesinde mevcut. Bu vaatlerin sadece sözde olmadığını yıllarca bu memleket için koşulsuz şartsız mücadelesini sürdüren MHP’nin yaptıklarına bakılınca hepsine çare olacağını da anlamak zor değildir” dedi.

“DENİZLİ’MİZİN İÇİ RAHAT OLSUN”
Denizli’ye bu beyannamenin gururu ile döneceğini söyleyen Mehmet Uz , “Ülkücü camia her zaman vatanına milletine sahip çıkmıştır. Bu beyanname bir kez daha anlatmaktadır ki biz bu milletin teminatıyız. Bu beyannameyi Denizli’mize ulaştırmanın gururu ile döneceğiz. Denizli’mizin içi rahat olsun bu vatanın öz evlatları olan ülkücüler artık daha güçlü bir şekilde sizleri gazi mecliste temsil ederek sorunlarınızı çözeceklerdir ”diye konuştu.

MECLİSTE GÜÇLÜ BİR KADRO
600 Milletvekili adayının da bir birinden kıymetli insanlar olduğunu ifade eden Uz, “Biz Türk Milliyetçileri 81 ilden 600 vekil adayı olarak bu yola çıktık. Meclisimizde daha güçlü bir kadro ile söz sahibi olmak istiyoruz. Bu konu da tüm vekil adayı arkadaşlarıma dava yoldaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/