REKLAMI GEÇ

Uz; “Staj ve çıraklılık dönemi, emekliliğe sayılmalıdır”

Uz; “Staj ve çıraklılık dönemi, emekliliğe sayılmalıdır”

MHP milletvekili adayı Mehmet Uz, esnaf ziyaretleri için Babadağ İşhanı ve Belediye İş Merkezi’ndeydi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2018 Salı, 10:07

24 Haziran seçimleri yaklaşırken çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Babadağ İşhanı ve Belediye İş Merkezinde esnafları ziyaret etti.

“HER EMEK BİR KARŞILIK BULMALIDIR”
Çalışan ve esnaflarla sohbet eden Uz, staj ve çıraklık döneminin de emekliliğe sayacaklarını bunu da çalışanlara taahhüt ettiklerini söyledi. Bir müesseseye hizmet veriliyorsa emekliliğe sayılması gerekir diyen Uz, “Yaş veya sıfat fark etmez staj dönemleri ve çıraklık dönemleri de emekliliğe sayılmalıdır. Gençlerimiz bir meslek öğrenerek hizmette bulunuyorlar bu hizmetinde bedeli olarak emeklilik günlerine başlanması gerekir. Her emek bir karşılık bulmalıdır” dedi.

Genç çalışanlara ve yaz döneminde meslek edinmek amacıyla çalışanlara da bu taahhütlerini anlatan Mehmet Uz, “Artık yaz dönemi de dâhil her çalışanımızın ileride emekli olmak konusunda sıkıntı yaşamamaları gerekir. Herkes emeğinin ve işe harcadığı vaktinin karşılığını hem maddi konuda hem de emeklilik günlerinin dolması konusunda almalıdır. Bunu MHP olarak düzene sokacağız. Sizlere bir abiniz olarak söz veriyorum” açıklamalarında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/