REKLAMI GEÇ

Eryılmaz: “Biz İsrail ile dost olmadık”

Eryılmaz: “Biz İsrail ile dost olmadık”

Saadet Partisi Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz seçim çalışmalarını sürdürüyor. Günün her saatinde vatandaşlarla iç içe olan Eryılmaz, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor, seçim ittifakına ilişkin bilgiler veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2018 Çarşamba, 13:07

Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine ilişkin çalışmalarını temposunu artırarak devam ettiriyor.

Günün her saati farklı bir bölgede vatandaşlarla buluşan Eryılmaz, ülkenin içinde bulunduğu durumu ve AKP iktidarının Türkiye’yi nasıl uçuruma sürüklediğini anlatıyor.

Millet İttifakı içinde neden yer aldıklarına ilişkin açık yüreklilikle bilgiler veren Eryılmaz, “Bazı kardeşlerimiz bizim neden Millet İttifakı içinde yer aldığımızı merak ediyor. Biz bu merakı giderelim. Biz, 4 parti seçim ittifakı yaptık. Bu ittifakın içinde CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti ve biz Saadet Partisi var. Biz millet ile ittifak yaptık. AKP gibi İsrail ile ittifak yapmadık, Amerika ile ittifak yapmadık” dedi.

AKP’nin İsrail ile dost olduğunu ve o dostlarının Filistinlileri katlettiğini anlatan Eryılmaz, Amerika’nın ise çevremizde ateş çemberi ördüğünü kaydetti.

Ülke ekonomisinin içinde bulunduğu duruma ilişkin bilgiler de paylaşan Eryılmaz, “Bu ülkenin düzlüğe çıkmasının tek yolu, 16 yıldır iktidarda olan AKP’nin işbaşından alınmasıdır. Beceriksiz yönetimleriyle Türkiye’yi düşürdükleri durum ortadadır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Adres: Atalar Mahallesi 851 SK no:2 Kat:3

Telefon: (0258) 264 48 70

E-Mail: denizli@saadet.org.tr