REKLAMI GEÇ

Eryılmaz: “Saadet Partisi değişimin anahtarıdır”

Eryılmaz: “Saadet Partisi değişimin anahtarıdır”

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz, partisinin değişimin anahtarı olduğunu söyledi, “Bilge liderimiz, Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu önderliğinde yaşanan yükselişi toplumun her kesiminde görüyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2018 Salı, 19:07

Saadet Partisi’ne verilen oyların değişim için bir anahtar olduğunu ifade eden Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz, partisinin beklenenden daha fazla oy alacağına olan inancını dile getirdi.

Milli görüşten gelen ve çeşitli nedenlerden dolayı diğer partilere oy veren herkesi yuvaya dönmeye davet eden Eryılmaz, “Milli görüş geleneğinin tek savunucusu olan Saadet Partisi’ne gönül ve oy veren herkese teşekkür ediyoruz. Beklenti içinde olmadan yıllarca bizlere destek veren partililerimiz son günlerde farlı heyecan yaşıyor” dedi.

“FARKLI DÜŞÜNSEK DE ASLA DÜŞMAN OLMADIK”
“Bilge liderimiz Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu önderliğinde yaşanan yükselişi toplumun her kesiminde müşahade ediyoruz” diyen Eryılmaz, “Sekiz milletvekili adayımız ve teşkilat çalışmalarında bizlere gönül veren fakat oy veremediğini ifade eden vatandaşların artık açık yüreklilikle oy vereceklerini ifade etmesi, Saadet Partisi’nin değişimin anahtarı olacağını bir kez daha gözler önüne serdi. Biz çeşitli sebeplerle kamplaşmaya, ayrışmaya itilen vatandaşlarımızı yeniden barıştıracağız. Birlikte düşünmeyi, saygıyı, sevginin sesini hep birlikte yükselteceğiz. Birlikteyiz. Biriz, beraberiz. Farklı düşünsek de asla düşman olmadık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Adres: Atalar Mahallesi 851 SK no:2 Kat:3

Telefon: (0258) 264 48 70

E-Mail: denizli@saadet.org.tr