REKLAMI GEÇ

Saadet Partisi iddialı

Saadet Partisi iddialı

Seçim sürecini değerlendiren ve seçmenlere seslenen Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Kocamanoğlu, seçmenlerin pazar günü tercihlerini kaybolan saadetlerini yeniden kazanma ve değişim üzerine yapacaklarına olan inancının tam olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2018 Cuma, 16:20

Seçmenlerin, seçimlere saatler kala kararını verdiğini ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Kocamanoğlu, seçimlerin vatana, millete hayırlı olmasını temenni etti.

Kocamanoğlu, “Saadet Partisi olarak merhum liderimiz Necmettin Erbakan öncülüğünde geçmiş dönemlerde yaptıklarımız hala milletimizin hafızasındaki yerlerini korumaktadır. Bu da bizi diğer siyasi partilerin bir adım önüne taşımaktadır. Gerek adaylarımız ve gerekse de parti teşkilatımızın yaptığı seçim çalışmaları esnasında vatandaş nezdinde milli görüşe umudun hala tazeliğini koruduğunu gördük. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi” dedi.

“Bu seçimin kazananı Saadet Partisi olacak” diyen Kocamanoğlu, “Bugün itibari ile şunu net bir şekilde söyleyebiliyoruz ki, seçimin kazananı Saadet Partisi’dir. Yıllardır Erbakan’ın çizgisinden ve duruşundan asla taviz vermeden inandığı değerler uğruna siyaset yapan partimiz, bu seçimde hiç kimsenin ummadığı sonuç olarak sandıktan çıkacaktır. Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayımız Temel Karamollaoğlu önderliğinde el ele gönül gönüle bu yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Adres: Atalar Mahallesi 851 SK no:2 Kat:3

Telefon: (0258) 264 48 70

E-Mail: denizli@saadet.org.tr