REKLAMI GEÇ

Eryılmaz: “25 Haziran’da bambaşka bir Türkiye’ye uyanacağız”

Eryılmaz: “25 Haziran’da bambaşka bir Türkiye’ye uyanacağız”

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz, Türkiye’nin 25 Haziran’da bambaşka bir sabaha uyanacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2018 Cumartesi, 11:35

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Merkezefendi’de vatandaşlarla buluşan Eryılmaz, Bakırlı Mahallesi’nde de pazar yerini ziyaret etti.

Pazar esnafından köylünün, çiftçinin, esnafın halini ilk ağızdan dinleyen Eryılmaz, vatandaşların şikayetlerini dinledi.

Ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan Ahmet Eryılmaz, “Vatandaşımız ürünlerin para etmemesinden, tarımın hızla yok olduğundan şikayetçi. Artan benzin fiyatları, sürekli yükselen veriler yaşamlarını çekilmez hale getirdi” dedi.

Yandaş medyanın söylediklerini sürekli çarpıttığını, Saadet Partisi’ni sürekli halka yanlış bir şekilde lanse ettiklerini söyleyen Eryılmaz, “Biz halkımızla iç içeyiz. Biz onlara, onlar da bize güveniyor. Bugün tüketime yöneltilen, hizmet sektörüne yöneltilen kaynakların üretim sektörüne yönlendirilmemesi halinde gençlerin yarın iş bulamayacağını, eğitim camiasının yerle yeksan olduğunu anlatıyoruz. Onlardan da çok olumlu dönüşler alıyoruz. 24 Haziran’da bu durumun tamamıyla değişeceğine olan inancım bugün bir kez daha arttı. Gençlerin gözündeki o ışık, umut vaat eden söylemleri beni oldukça umutlandırdı. Umut ediyorum inşallah 25 Haziran sabahı bambaşka bir Türkiye’ye uyanacağız. İnsanlarımız üzerindeki karamsarlığı, baskıyı, despotluğu çıkarıp atacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Adres: Atalar Mahallesi 851 SK no:2 Kat:3

Telefon: (0258) 264 48 70

E-Mail: denizli@saadet.org.tr