REKLAMI GEÇ

Eryılmaz sanayi sitesinde halkla buluştu

Eryılmaz sanayi sitesinde halkla buluştu

Saadet Partisi Milletvekili adayı Ahmet Eryılmaz, Meclis’e girdiklerinde sanayicinin, emekçinin alın terini kimseye peşkeş çektirmeyeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2018 Pazartesi, 18:47

Saadet Partisi 1. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz, 24 Haziran Erken Genel Seçimlerine yönelik çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Eryılmaz ve beraberindekiler 1. ve 2. Sanayi’yi ziyaret etti, esnaflar ile buluştu. Burada esnafların sorunlarını dinleyen ve sorularını yanıtlayan Eryılmaz, partisinin çözüm önerilerini anlattı.

Kur yüksekliğinden şikayet eden ve ekonomiyi bozduğunu söyleyen bir esnafa cevap veren Eryılmaz, bunun nedeninin yanlış ekonomi politikaları nedeniyle piyasanın dış müdahaleye açık hale getirilmesi olduğunu söyledi.

Faiz lobisini en iyi tanıyan siyasi hareketin Saadet Partisi olduğunu vurgulayan Eryılmaz, “Hem iktidarımızda hem mecliste temsil ederken hakkı üstün tutan bir anlayışla ülkemizi ileri taşıyacağız. Meclis’e girdiğimizde sanayicinin, emekçinin alın terini kimseye, özellikle bankalara peşkeş çektirmeyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Adres: Atalar Mahallesi 851 SK no:2 Kat:3

Telefon: (0258) 264 48 70

E-Mail: denizli@saadet.org.tr