REKLAMI GEÇ

Çobanoğlu: “Kavga etmeyelim, çözüm üretelim”

Çobanoğlu: “Kavga etmeyelim, çözüm üretelim”

Vatan Partisi Milletvekili adayı Mehmet Çobanoğlu, bütün partilerin adaylarına başarılar diledi, “Kavga etmeyelim, çözüm üretelim” çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2018 Salı, 19:31

Vatan Partisi’nin birinci sıra milletvekili adayı olan Mehmet Çobanoğlu, tüm adaylara çağrı yaptı. Çobanoğlu, “Gelin birbirimizle kavga etmeyelim. Halkın sorunlarına ilişkin çözümlerimizi tartışalım” dedi.

Vatan Partisi’nin Türkiye ve Denizli halkının sorunlarına açık ve net çözümleri olduğu belirten Çobanoğlu, diğer adayları da parti programlarını açıklamaya çağırdı.

Adaylar arasındaki içeriksiz atışmaların, hakaretlerin, laf cambazlıklarının milletin iradesinin oluşmasında ve halkımızın doğru değerlendirme ve tercihlerine yardımcı olmadığını söyleyen Çobanoğlu, “Çözümü ve programı olanlar ortaya koysun uygarca tartışalım” dedi.

Türkiye’nin sorunlarına 88 maddelik çözüm programlarının hazır olduğunu belirten Çobanoğlu, Vatan Partisi’nin Türkiye’yi yönetmeye en hazır parti olduğunu ifade etti.

Denizli halkına da seslenen Çobanoğlu, seçmenlerin siyasi şovlara, atışmalara ve laf cambazlıklarına prim vermemesini, adaylar ile partilerden çözüm önerilerini istemelerini önerdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7