REKLAMI GEÇ

VATAN ADAYLARINDAN ÜRETİM EKONOMİSİ SÖZÜ

VATAN ADAYLARINDAN ÜRETİM EKONOMİSİ SÖZÜ

Denizli’de seçim çalışmalarını sürdüren Vatan Partisi milletvekili adayları ekonomide hukukun ve adaletin ayaklar altına alındığını savundu vatandaşa üretim ekonomisi sözü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2018 Salı, 16:32

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları Berfin Yavuz ve Teoman Barut kent merkezinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili adayları bugün 15 Mayıs, Topraklık, Hacı Kaplanlar ve Pelitlibağ mahallelerinde vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı.

Tek tek işyerlerini dolaşan iki aday vatandaşa parti programını anlattı, 24 Haziran sonrasında gerçekleştirecekleri vaatlerini sıraladı.

Vatan Partili adaylar vatandaş ziyaretlerinde sık sık ‘hukuk ve adalet’ vurgusu yaptı. Ak Parti iktidarını ‘Yandaşları besleyen rejim’ olarak taif eden milletvekili adayları Barut ve Yavuz, “İktidar, ekonomide hukuku ve adaleti ayaklar altına aldı. Kaynaklar ekonomide verimliliğe göre dağılmıyor. Ekonomiye belli grupların çıkarları için müdahaleye son vereceğiz. Verimli ekonomik faaliyete ve girişimciye hukuk güvencesi sağlayacağız. Üretim ekonomisinin hukuki temelini inşa edeceğiz” diye konuştu.

‘En başta şeker fabrikaları olmak üzere KİT’lerin özelleştirilmesi durdurulacaktır diyen’ Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları “Şeker vatandır satılamaz. Enerji, ulaştırma, iletişim, bilişim ve gıda güvenliği gibi stratejik sektörlerde özelleştirilmiş olan KİT’ler kamulaştırılacak ve verimli kullanılacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7