REKLAMI GEÇ

Suseven: “Nitelikli eğitim, nitelikli nesil”

Suseven: “Nitelikli eğitim, nitelikli nesil”

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında ilçe gezilerine devam ediyor. Adaylar, Buldan ve Beyağaç’ta halkla buluştu, sorunları dinledi, çözüm önerilerini sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2018 Perşembe, 15:24

Vatan Partisi Denizli 4. sıra Milletvekili adayı Ahmet Suseven, yurttaşlar ile sohbet etti, yaşadıkları sorunları dinledi. Türkiye’nin geleceğinin eğitimde olduğunu anlatan Suseven, Vatan Partisi ile gençliğin geleceğinin emin ellerde olduğunu söyledi.

Öğrencilerin en büyük sorunlarının okudukları bölümlere uygun meslekler yapamaması olduğunu anlatan Suseven, Vatan Partisi iktidarında bu sorunun ortadan kaldırılacağını kaydetti.

Suseven, “Üniversiteler, çalışmalarını bilimin evrensel ölçütlerine göre ve millî amaçlar doğrultusunda yürütecekler. Üniversite programlarını, ülkemizin ihtiyaç duyduğu insan gücünün ve bilim insanlarımızın yetiştirilmesi doğrultusunda belirleyeceğiz. Üniversitelerimizi, bilimsel araştırma ve bilim eğitimi yanında, halka sundukları hizmetlerle, milletin geleceğinin kurulmasına katkıda bulunan Cumhuriyet kurumları olarak yeniden düzenleyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7