REKLAMI GEÇ

Altınkaya: “Meclis’i gençleştireceğiz”

Altınkaya: “Meclis’i gençleştireceğiz”

Vatan Partisi Milletvekili Adayı Cansu Altınkaya, 24 Haziran’dan sonra Meclis’i gençleştireceklerini belirterek, “Meclis sıralarında uyuyanlar değil, Türkiye’nin dört bir yanını kucaklayan, dert dinleyen, çözüm üretenler olacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2018 Cumartesi, 14:16

Vatan Partisi’nin genç milletvekili adayları yorulmak bilmiyor. Akköy ve Gözler’de yurttaşlarla buluşan genç Milletvekili Adayı Cansu Altınkaya, dertleri dinledi, partisinin çözüm önerilerini sundu.

Altınkaya, “Vatan Partisi, gençlik kitlelerini seferber eden gençlik örgütüyle başı dik Türkiye’yi şimdiden kuruyor. Tecrübe ve gençliğin dinamizmini birleştiriyoruz, milletimizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için Atatürk Devrimi yolunda kararlı adımlarla ilerleyen bir gençlikle meclise gidiyoruz” dedi.

“Meclis sıralarında uyuyanlar değil, Türkiye’nin dört bir yanını kucaklayan, dert dinleyen ve çözüm üretenler olacağız” diyen Altınkaya, ”Vatan Partisi seçimlere ‘Gençlik Meclise’ sloganıyla giriyor. En genç adaylar Vatan Partisi listelerinde ön sıralardadır. Tüm Türkiye’de 208 genç adayla seçimlere katılıyor ve meclisi gençleştiriyoruz” diye konuştu.

Seçimlerde ilk kez oy kullanacak gençlere de seslenen Altınkaya, “İlk oylar Vatan’a. Vatan Partisi, sınanmış birikimi ve gençliğiyle iktidar olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7