REKLAMI GEÇ

Çobanoğlu: “Köylü yeniden milletin efendisi olacak”

Çobanoğlu: “Köylü yeniden milletin efendisi olacak”

Vatan Partisi Denizli 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Çobanoğlu, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Halkla buluşan 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Çobanoğlu, köylüyü yeniden milletin efendisi yapacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2018 Cuma, 14:12

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları çalışmalarına devam ediyor. Her gün Denizli’nin farklı ilçelerinde köy, kahve, bağ, bahçe demeden gezen partililer halkla ve üretici ile bir araya geliyor. Adaylar sorunları dinliyor, çözüm önerilerini anlatıyor.

Ziyaretlerinde vatandaşlara seslenen Vatan Partisi Denizli 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Çobanoğlu, Vatan Partisi hükümetinde köylünün milletin efendisi olacağını söyledi.

Çobanoğlu, “Büyükşehir Yasası’nı kaldıracağız. Köy Kanunu, çiftçinin ihtiyacına göre yeniden yürürlüğe girecek. Köy merası köylünündür. Meralarımızı kurtaracağız” diye konuştu.

ÇAĞDAŞ VE VERİMLİ TARIM VE HAYVANCILIK
Tütün işçilerini tarlada ziyaret eden Mehmet Çobanoğlu, “Çağdaş, verimli tarım ve hayvancılık için çiftçilerimizi eğiteceğiz. Bu amaçla ziraat mühendislerimiz ve veterinerlerimizi seferber edeceğiz. Tarım kooperatiflerini güçlendireceğiz. Üretim kooperatifleri ile tüketici kooperatifleri arasında işbirliğini geliştirecek, aracıya giden kaynakları çiftçimize kazandıracağız. Tariş, Fiskobirlik, Marmara Birlik, Trakya Birlik, Antbirlik, Çukobirlik, Pankobirlik gibi tarım satış kooperatiflerinin hukuksal sorunlarını çözecek, kooperatiflerimizi ürünlerimizi işleyecek fabrika ve tesislere kavuşturacağız. Böylece çiftçimizin üretme şevkini yükseltecek, tarım üretiminde büyük bir atılım gerçekleştireceğiz. Gıda güvenliğimizi sağlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7