REKLAMI GEÇ

Çobanoğlu: “Tek çözüm Vatan Partisi”

Çobanoğlu: “Tek çözüm Vatan Partisi”

Vatan Partisi milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. Tüm Denizli’yi karış karış gezen milletvekili adayları pazaryerlerinde ve kahvehanelerde halkın sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerini anlatıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2018 Pazartesi, 15:58

Vatan Partisi’nden bir ekip Hacıeyüplü, Karahasanlı, Yeni Şafak, Selçukbey ve Adalet mahallesini ziyaret ederken, bir başka ekip de Fatih, Deliktaş, Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahallelerinde halkla buluştu.

Vatan Partisi 1. sıra Milletvekili Adayı emekli eğitimci Mehmet Çobanoğlu, Türkiye’nin olağanüstü bir döneme girdiğini belirterek, çözümün de olağanüstü olacağını söyledi.

Çobanoğlu, “ABD güdümlü borçlanma ekonomisi iflas etmiştir. ABD’nin Türkiye’ye dayattığı siyasal sistem çıkmazdadır. AKP-MHP iktidarı çözümsüzdür. CHP-İyi Parti muhalefeti de çaresizdir. Bu sistem partilerinin hepsi, sistemin çıkmazını paylaşıyorlar. Türk milleti sistem partilerine dirsek gösterecektir. İçine girdiğimiz çetin dönemin tek çözümü, Doğu Perinçek’in önderlik ettiği Vatan Partisi’dir” dedi.

SİLİVRİ DUVARLARINI YIKAN LİDER BU ZORLUKLARI AŞAR!
Perinçek’in zor koşulların lideri olduğunu belirten Çobanoğlu, “Hayatı boyunca zor koşullarda çözüm yaratmış bir lider olan Perinçek, Silivri duvarlarını yıkmış, Ermeni soykırımı yalanına son vermiş ve Türkiye’nin önünü açmıştır. 24 Haziran sonrası da Perinçek önderliğinde kurulacak Milli Hükümet Türkiye’nin sorunlarını çözecek, halkımıza refah ve mutluluk getirecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7