REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi Milletvekili adayları sorun dinledi, çözüm sundu

Vatan Partisi Milletvekili adayları sorun dinledi, çözüm sundu

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları Gazi İlkokulu yanında basın açıklaması yaptı, ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi, sorun dinledi, çözüm önerilerini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2018 Pazar, 14:46

Vatan Partisi 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Çobanoğlu’nun, 24 Haziran seçimleri ve Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmeler yaptığı basın açıklamasına diğer adaylar ve parti yöneticileri katıldı.

Gazi İlkokulu yanında gerçekleştirilen buluşmada açıklama yapan Çobanoğlu, “Hepimiz bugünlerde başta terör ve ekonomi olmak üzere Türkiye’nin sorunlarını tartışıyoruz. Denizlililerin de bu sorunlara karşılık partilerin önerilerini beklediğinizi biliyorum. Çünkü o sorunları hep birlikte yaşıyoruz. Ama ne yazık ki hiçbir TV kanalında Vatan Partili adayların çözüm önerilerini göremiyorsunuz. Gerçek çözümler medya tarafından kapatılmaktadır. İşte biz Vatan Partisi olarak sizlere geliyoruz, çözümlerimizi anlatmak için meydanlardayız, sokaklardayız ve sizlerle beraberiz” dedi.

Çobanoğlu konuşmasını, “Bu çağrımızı daha önce yapmıştım, bir kez daha tekrarlıyorum. Gelin kavgayı, kör dövüşü bırakalım çözümlerimizi tartışalım” diyerek tamamladı.

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları daha sonra çözüm önerilerinin bulunduğu seçim bildirilerini dağıtarak Bayramyeri Meydanı’na kadar yürüdü.

Burada esnaflarla buluşan adaylar ve partililer sıkıntıları dinledi ve çözüm önerilerini anlattı.

Vatan Partililer vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7