REKLAMI GEÇ

Milletvekili Adaylarımız

MEHMET ÇOBANOĞLU
Denizlinin Çal ilçesinin İsabey kasabasında 1 Mayıs 1958’de doğdum. İlköğrenimini ve Ortaöğrenimini İsabey ve Denizli’de tamamladım. Gençlik yıllarında Devrimci Gençlik Birliği başkanlığı yaptım. Ülkemizin birçok yerinde eğitimci olarak çalıştım. Eğitim sendikalarının kuruluşunda, birleştirilmesinde aktif rol aldım ve yöneticiliğini yaptım. Emekli olduktan sonra halkıma olan görevimi yerine getirebilmek için Vatan Partisinde uzun yıllar görev yaptım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

 

 

 

TEOMAN BARUT
1975 yılında Denizli’de doğdu. Öğrenimini İstiklal İlkokulu, Merkez Ortaokulu, Denizli Lisesi, Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdi. 1997 yılı mezuniyetinden sonra askerlik görevini yerine getirdi. 1999 yılından beri Denizli’de özel muayenehanesinde Diş Hekimliği görevini yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

 

 

GÖKHAN DİKMEN
1977 Afyon doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Denizli’de, üniversiteyi ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladım. 2013 yılından bu yana Denizli’de Mali müşavirlik yapmaktayım. 2009-2014 yılları arasında Vatan Partisinden Denizli Belediye Meclis üyeliği yaptım. Evli ve bir çocuk babasıyım.

 

 

 

AHMET SUSEVEN
22.05.1993 yılında Mersin’de doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Cumhuriyet İlköğretim Okulunda okudum. Daha sonra Mersin Cumhuriyet Lisesini bitirdim. Lise yıllarımda amatör futbol kulüplerinde oynadım. 2012 yılında Pamukkale Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünü kazandım. Üniversiteye geldiğimden beri Türkiye Gençlik Birliğinin çeşitli kademelerinde görev yaptım. 3 dönem Denizli TGB İl Başkanlığını yürüttüm. Şuanda Vatan Partisi Denizli Öncü Gençlik İl Başkanlığı görevini yürütmekteyim.

 

MESUT YILAN
1956 yılında Denizlinin Çal ilçesinde doğdum. İlköğrenimimi Bekilli Poyrazlı Köyünde, orta ve lise öğrenimimi Gönen Öğretmen Okulunda ön lisansımı da Anadolu Üniversitesi AÖF’de tamamladım. Ülkemin çeşitli şehirlerinde 27 yıllık öğretmenlik yaşamımın ardından 2003 yılında emekli oldum ve o günden bu yana Vatan Partisinde örgütlü mücadele içinde bulunuyorum.

 

 

BERFİN YAVUZ
9 Haziran 1998 yılında doğdum. İlk ve Ortaokulu İstanbul Okmeydanı’nda Fuat Soylu İlköğretim Okulu’nda okudum. Liseyi Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Turizm ve Otelcilik Anadolu Meslek Lisesi’nde bitirdim. Yaşadığım mahalle dolayısıyla da siyasete küçük yaşlardan beri ilgiliydim. Örgütlenmek için liseye geçmeyi bekledim. Ardından Türkiye Liseliler Birliği ve Öncü Gençlik ile tanıştım. Hayatımın dönüm noktası oldu bu tanışma. Aralarına katılır katılmaz görevler aldım. Lise bitti, Pamukkale Üniversitesi İşletme bölümünü kazandım ve Denizli’de mücadeleme görevler alarak devam ediyorum.

 

 

HALİS ÖZKAN
1961 yılında Bekilli’de doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimini Bekilli Lisesinde bitirdim. Askerlik görevimi bitirdikten sonra Denizli Cam Sanayi de çalışmaya başladım. Sendikalarda mücadele verdim. Emekli olduktan sonra Vatan Partisinde ve Tüm İşçi Hakları Derneğinde mücadele etmeye devam ediyorum. Üç kız çocuğu babasıyım.

 

 

CANSU ALTINKAYA
08.05.1998’de Kütahya’da doğdum. Mehmet Akif Ersoy okulunda ilköğretim ve ortaöğretimimi tamamladım. Daha sonra Atatürk Anadolu Lisesini kazandım. Lise yıllarımın ilk dönemlerinden beri partili mücadele içersinde yer aldım. Türkiye Gençlik Birliği kitle örgütünün alt yapısı olan Türkiye Liseliler Birliği’nde 4 Kütahya İl Başkanlığı yaptım. 2016 yılında Denizli Pamukkale Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler bölümünü kazandım. Denizli Öncü Gençlik İl saymanlığı ardından, kitle örgütü TGB de Kırmızı Beyaz dergisi sorumluluğunu üstlendim. Şuanda da Denizli Türkiye Liseliler Birliği Denizli İl Sorumluluğu görevini yapmaktayım.

Yorumlar kapalı.

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7