REKLAMI GEÇ

Sevginin en pırıltılı yolu Tarakçı Sarrafiye’de

Sevginin en pırıltılı yolu Tarakçı Sarrafiye’de

Sevgililer Günü yaklaşıyor. Hayatınızda anlamlı bir yere sahip olan sevdiklerinizi, hayallerini süsleyen hediye ile sevindirin. Bunun için birbirinden ünlü markaların tasarımları olan kolye, yüzük, takı ve saat gibi çok özel ürünlerin yer aldığı Tarakçı Sarrafiye size farklı alternatifler sunuyor, üstelik cazip indirim ve ödeme kolaylıklarıyla.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2016 Çarşamba, 08:02

Tarihi Kaleiçi Çarşısı’nda 43 yıldır hizmet veren Tarakçı Sarrafiye, Sevgililer Günü’nde de Denizlililere farklı alternatifler sunuyor. Dünyaca ünlü Jival’in Denizli’deki adresi olan Tarakçı Sarrafiye, birbirinden özgün tasarımlara sahip kolye, yüzük, küpe gibi takıların yanı sıra sevdiklerini sevindirmek isteyenlere pırlanta ve elmaslar da sunuyor.

denizli-sevgililer-gunu-hediyesi-tarakci-sarrafiye-ic

GÖZ KAMAŞTIRICI TASARIMLAR
Tarakçı Sarrafiye Sahibi Nuri Tarakçı, Sevgililer Günü için hazırlanan koleksiyonlara ilişkin bilgiler verdi. Sevdiklerini çok özel hediyeler ile sevindirmek isteyenleri tasarımlarını görmeye davet eden Tarakçı, dünyanın takı tasarımında en önemli markalarından biri olan Jival’in ürünlerini Denizlililer ile buluşturduklarını söyledi. Jival’i Denizli’de temsil eden iki firmadan biri olduklarını anlatan Nuri Tarakçı, “Birbirinden özel yüzük, kolye ve küpe gibi takılar, pırlanta ve elmaslar sizleri bekliyor. Sevdiğinize sevginizi göstermenin en pırıltılı yolu Tarakçı Sarrafiye’den geçer” dedi.

denizli-sevgililer-gunu-hediyesi-tarakci-sarrafiye-ic-4

ŞUBAT FIRSAT AYI
Denizlilileri fırsatlarla dolu bir Şubat ayının beklediğini belirten Tarakçı, “Firma olarak Sevgililer Günü’nü 14 Şubat ile sınırlandırmadık. Bizim için Şubat ayının tamamı Sevgililer Günü. Denizlililere inanılmaz bir kampanya hazırladı. Şubat ayı boyunca birbirinden güzel ve özel hediyeyi Yüzde 50-60’lara varan indirimler ile sunuyoruz. Denizlililer bu fırsatı kaçırmasın. 1000 dolarlık bir ürünü, 500 dolara alma fırsatı bir daha yakalanmaz” dedi.

denizli-sevgililer-gunu-hediyesi-tarakci-sarrafiye-ic-3
TANINMIŞ MARKALARIN, SAYISIZ MODELİ VAR

Takı sektörünün tanınmış markalarını yıllardır Denizli halkına sunmanın gururunu yaşadıklarını belirten Nuri Tarakçı, “Jival, Polo, Candino, Ann Klein, Slazenger ve Esence ürünlerini sunduğumuz markalardan sadece bir kaçı. Tüm bu tanınmış firmaların birbirinden ünlü tasarımlarına, hem de cazip indirim ve uygun ödeme koşullarıyla ulaşmak çok kolay. İthal ürünler ve modellerine göre önemli indirim olanaklarıyla sunuluyor” dedi.

denizli-sevgililer-gunu-hediyesi-tarakci-sarrafiye-ic-2

SEVDİĞİNİZİ SEVİNDİRMENİN YOLU
“Sevdiğinizi sevindirmenin en güzel yolu Tarakçı Sarrafiye’den geçer” diyen Nuri Tarakçı, “Tarakçı Sarrafiye’ye gelmeden hediye için karar vermeyin. Sevdiğinizin hayallerini süsleyen hediyeyi Tarakçı Sarrafiye’de bulabilirsiniz” dedi.

denizli-sevgililer-gunu-hediyesi-tarakci-sarrafiye-ic-1

Göz kamaştıran ürünleri görmek isteyenler Kaleiçi Tuhafiyeler Caddesi No:21 adresinden ya da 0(258)261 86 46-265 27 50 numaralı telefonlardan Tarakçı Sarrafiye’ye ulaşabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı