REKLAMI GEÇ

Twenty-20 sevgilileri çağırıyor

Twenty-20 sevgilileri çağırıyor

Twenty 20, Sevgililer Günü’nde sevdiğine farklı ve anlamlı bir gece yaşatmak isteyenleri davet ediyor. Enyüce Ajans’ın hazırladığı çiftleri eğlenceye doyuracak program, sevdiğinize özel olduğunu hissettirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2016 Cumartesi, 08:15

Sevgililer günü yaklaşıyor. Sevgilisini mutlu etmek isteyenler şimdiden plan yapmaya başladı bile. Sevgiliye alınacak hediye kadar, Sevgililer Günü’nün kutlanacağı mekan da büyük önem taşıyor. Twenty-20’den sizi kara kara düşünmekten kurtaracak bir davet geldi.

TWENTY 20’DE SEVGİLİLER GÜNÜ BİR GÜN ÖNCE KUTLANACAK
Müzik ve dansın bir araya geldiği Sevgililer Günü’ne özel program 13 Şubat Cumartesi akşamı Denizli-Antalya Yolu üzerinde bulunan Twenty 20’de gerçekleşecek. Organizasyonu Enyüce Ajans tarafından yapılan Sevgililer Günü’ne özel programı hem size, hem de sevdiğinize özel olduğunu hissettirecek. Twenty 20’de Sevgililer Günü özel programının bir gün önce gerçekleştirilmesinin nedeni ise davetlilerin pazar günü rahat bir şekilde dinlenebilmelerini sağlamak.

AŞKIN MENÜSÜ
Yemekli planlanan eğlencede zengin bir menü çiftleri bekliyor. Aşkın menüsü olarak tanımlanan menüde, “Ordövr tabağı, paçanga böreği ve sosis, tava, mevsim salatası, iç pilavlı sebzeli kömürde tavuk, meyve tabağı, kapalı su, sınırsız meşrubat, çiğköfte, patlamış mısır, havuç, salatalık söğüş” bulunuyor.

DANS VE MÜZİK
Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi romantizm, romantizmin de olmazsa olmazı müzik. Twenty-20, size muhteşem bir kadro sunuyor. Sude Nur, Sevgi, Kadir Enyüce ve Doğukan Alsoy’un sahne alacağı Sevgililer Günü özel programında,
Salsa, Bachata ve Tango dansları da yer alacak.

REZERVASYON İÇİN
Sevgililer Günü’nü Twenty-20’de kutlamak isteyenlerin 60 lira giriş ücreti ödemesi yeterdi. Bu özel geceyi Twenty-20’de geçirmek isteyenler, 0537 978 65 95 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı