REKLAMI GEÇ

ATLETİZM’E DENİZLİ BELEDİYESPOR DAMGASI

ATLETİZM’E DENİZLİ BELEDİYESPOR DAMGASI

Denizli Belediyesporlu atletler Ertekin ve Ayaklı, Çanakkale’den başarılı sonuçlarla döndü.

/ DENİZLİHABER / 27 Nisan 2010 Salı, 17:35

Denizli Belediyespor adına , ‘2. Gelibolu Barış Koşusu’na katılan Abdullah Yavuz Ertekin 3. olarak kürsüye çıktı. Yasemin Ayaklı ise 100’den fazla atlet arasında 7. oldu.

Çanakkale Rotary Kulübü toplum hizmetleri etkinlikleri arasında bulunan ve bu yıl 2’ncisi organize edilen ‘2. Gelibolu Barış Koşusu’nda, Denizli’yi başarı ile temsil eden Denizli Belediyespor Atletizm takımı yine kürsüye çıktı.

Gelibolu Yarımadası Anzak koyu ile Eceabat ilçesi Opet Tarihe Saygı Anıtı’na kadar olan 15 kilometrelik mesafede yapılan yol koşusu, 8 kategoride yapıldı. 18-39 yaş kategorisinde koşan Yasemin Erdoğan 1.06.39’luk derecesiyle 7.oldu. 50-54 yaş kategorisinde ise Abdullah Yavuz Ertekin 58.25’lik derecesiyle 3.lük kürsüsüne çıktı. Denizli Belediyespor Atletizm Şubesi Başkanı Süleyman Kaya, anlamlı büyük koşuda Denizli’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, başarılı atletlere teşekkür etti. Denizli Belediyespor Atletizm Branşı olarak Türkiye genelinde ses getirmeye devam edeceklerini belirten Kaya, kendilerine desteklerini esirgemeyen Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ile Belediyespor Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan’a teşekkürü borç bildiklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı