REKLAMI GEÇ

Belediyespor 10 madalya kazandı

Belediyespor 10 madalya kazandı

Karaman Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce 733. Yıl Türk Dil Bayramı nedeniyle organize edilen Dil Kupası Taekwondo şampiyonasında, Denizli Belediyespor’lu taekwandocular 10 madalya kazandı.

/ DENİZLİHABER / 30 Haziran 2010 Çarşamba, 17:02

Denizli Belediyespor amatör branşlarda ki çıkışını sürdürüyor. İl dışındaki yarışmalarda Denizli’yi en iyi şekilde temsil eden kırmızı beyazlılar, Karaman’da yapılan taekwondo şampiyonasına da damgasını vurdu ve 1 birincilik, 2 ikincilik, 7 üçüncülük olmak üzere 10 madalya kazandı. Gençlerde artı 65 kilo da Mehmet Gürkaynak birinci oldu. 49 kilo da İpek Çalhan ikinci, artı 78 kilo da Mutlu Emre Arı, 68 kilo da Selçuk Akkuş üçüncü oldular.
Yıldızlarda ise 37 kilo da Alper Aykol ikinci olurken, 33 kilo da Faruk Çallıoğlu ve Erdal Tolga Sel, 37 kilo da Niray Çelebi, 29 kilo da Semiha Puslu, 45 kilo da Enes Çelebi üçüncülüğü elde ettiler.

Kazımkarabekir kapalı spor salonunda düzenlenen turnuvaya 16 ilden 40 kulüp ve 310 sporcu katılırken, Denizli Belediyespor’u yıldızlar ve gençler kategorisinde 15 sporcu temsil etti. Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkan Vekili Osman Ünüvar, Taekwondo Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Elçin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Taekwondo İl Temsilcisi Ali Can, Daire Müdürleri ve vatandaşlarında ilgiyle izlediği müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu.

Denizli Belediyespor Taekwondo Şubesi Başkanı Kamil Yaşar Güleç, son yıllarda Taekwondo da çok başarılı çalışmalar yaptıklarını hatırlatarak, başarılarının artarak devam edeceğine inandığını ve Karaman’da kazanılan madalyaların bunun bir göstergesi olduğunu söyledi.

Denizli Belediyespor taekwondo antrenörü Özgür Arım ise bu tür şampiyonaların önemine değinerek, ‘ Yarışmalarda eksikliklerimizi giderdiğimiz gibi, tecrübelerimizi de arttırıyoruz. 2011 yılında yapılacak olan yıldızlar Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Milli takıma sporcu verebilmek için uğraşıyoruz’ dedi.

Şampiyonaya Denizli’nin yanı sıra Adana, Antalya, Ankara, İzmir, İstanbul, Kayseri, Nevşehir, Diyarbakır, İskenderun, Tunceli, Malatya, Eskişehir, Konya, Mersin, Manisa, Bilecik, Burdur, Isparta, Muğla, Niğde, Kocaeli, Yozgat ve Kütahya illerinden gelen takımlar katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı