REKLAMI GEÇ

Belediyespor start verdi

Yeni sezonda ilimizi 3. Lig’de temsil edecek olan Denizli Belediyespor’da çalışmalar başladı. Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Ali Yalçın, ‘Yeni sezonda Denizlispor’un altyapısı olacağız’ dedi

/ DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2007 Salı, 00:00

Geride kalan sezonun sonunda öze dönme kararı veren Denizli Belediyespor’da 2007-2008 sezonunun hazırlıkları başladı. Kırmızı-beyazlı takım sezonun ilk çalışmasını teknik direktör Ali Yalçın gözetiminde kendi tesislerinde toplandı. Kısa bir tanışmanın ardından Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda ilk idmanını yapan kırmızı-beyazlılarda altyapıdan 5 ve Denizli amatöründen de 8 futbolcu çalışmalara katıldı. Ayrıca Denizlispor’dan kiralanan 5 futbolcuda çalışmalarda yer aldı. Yaklaşık 1 saat süren idmanda futbolcular düz koşu yaptı. Salı gününü sabah ve akşam olmak üzere iki çalışma birden yaparak geçiren kırmızı-beyazlılar Çarşamba ve Cuma günü tek Perşembe günü ise yine çift çalışma yapacak. 21 Temmuz’a kadar kendi tesislerinde çalışacak olan Denizli Belediyesporlular, daha sonra Cankurtaran kampına gidecek.

Tek amaçlarının kadrodaki futbolcuları Denizlispor’a hazırlamak olduğunu söyleyen Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Ali Yalçın, bu konuda çok inatçı olduklarını söyledi. Gençlerle iyi işler peşinde koşacaklarını ifade eden Yalçın, ‘Denizli Belediyespor olarak genç bir kadro ile yola çıkacağız. Denizlispor’dan gelen oyuncularla kadromuzdaki gençleri kaynaştırıp başarılı olmaya çalışacağız. Bizim en büyük amacımız ise Denizlispor’un altyapısı olmak’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı