REKLAMI GEÇ

Belediyespor’dan 3 madalya

Belediyespor’dan 3 madalya

Tenis Federasyonu (TTF) tarafından Antalya’da düzenlenen 9-10 yaş Türkiye Şampiyonası’nda, Denizli Belediyesporlu tenisçiler, 3 madalya kazandı.

/ DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2010 Pazartesi, 18:02

Amatör branşlardaki başarısını her geçen gün arttıran Denizli Belediyespor, Tenis branşındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Denizli Belediyesporlu tenisçiler Antalya’da yapılan Türkiye Şampiyonası’ndan 3 madalya ile döndü. Kaan Korkmaz, Sude Yağmur Caner ve Bahadır Yeşil rakiplerini geride bırakarak kürsüye çıktılar.

Denizli Belediyespor Tenis Şubesi Başkanı Akın Çelik, Tenis Şubesi faaliyete geçeli henüz 1 yıl olmasına rağmen geldikleri noktanın kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi. Sportif başarıdan da öte çocuklarının spor yapmalarını sağlamak için çalıştıklarını vurgulayan Çelik, ‘ Denizli’de tenis branşına karşı çok büyük bir ilgi olduğunu görmekteyiz. Bu noktada Belediye Başkanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin desteklerini her zaman görmekteyiz. Tenis Şubesi’nin kurulduğu günden bugünlere gelmesinde çok emeği olan Denizli Belediyespor eski başkanı Sayın Namık Kemal Eraslan’a da ayrıca teşekkür ederim. Antalya’da elde edilen başarıyı Sayın Başkanımız Tanju Beştaş önderliğinde oluşan yeni yönetime hediye ediyoruz. Yenişehir Yunus Emre Koruluğu’nda tenis derslerimiz 5–6–7–8 yaşta devam etmekte. 300 öğrenci ile bugün futbol okullarından daha fazla öğrencisi olan bir branş olarak tenis ilgi çekmektedir’ dedi.

Denizli Belediyespor Tenis Başantrenörü Arif Akşit, 2009 tarihinde başlattıkları tenis kursları ile Denizli Belediyespor’un ismini tenis branşında da başarılı bir şekilde duyurmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. 2009 ve 2010 yılları içinde tenis takımının bir çok turnuvaya katılarak birincilikler elde ettiğini açıklayan Akşit, ‘ Denizli Belediyespor olarak 1 yıllık süre içinde 5,6,7,8 yaş grubunda 500 çocuğumuza ulaşarak tenis oynattık. Yaklaşık bin 500 saat ders verildi. Ayrıca 50 kişilik down sendromlu ve otistikli çocuklarımızdan oluşan grubumuza 72 saat tenis dersi verilmiştir’ diye konuştu. ‘TTF 10 Yaş Yaz Kupası-2’ Denizli’de Pamukkale Tenis Kulübü’nde başladı. Denizli Belediyespor, turnuvaya 10 sporcuyla katılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı