REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor futbolcu seçecek

Denizli Belediyespor futbolcu seçecek

Spor Toto 3.Lig’de mücadele edecek olan Denizli Belediyespor, Futbol Akademisi için, futbolcu seçmeleri yapacak. Seçmelere çevre illerde katılabilecek.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2013 Cumartesi, 16:19

Denizli Belediyesipor, Futbol Akademisi için futbolcu seçmelerini 24-25-26 Haziran tarihlerinde yapacak. Kınıklı semtindeki altyapı tesislerinde yapılacak seçmelere, çevre illerden de katılım olacak.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu geleceğin yıldız adaylarını bulmak için, Belediyespor olarak her yıl olduğu gibi futbolcu seçmeleri yapacaklarını belirtti. Başkan Uzunoğlu, “ Önümüzdeki sezonu daha iyi değerlendirmek için genç, yetenekli ve gelecek vaad eden sporculara yönelik düşüncelerimiz var. Genç sporcular alt yapıda yetiştirdikten sonra, A takımda oynama fırsatı bulacaklar. Yeni sezona genç ve güçlü bir kadro kurarak girmenin planlarını yaparken Denizli ve çevre illerden gelecek sporculara da şans vermek istedik” dedi.

Seçmelerin 24-25-26 Haziran tarihleri arasında Kınıklı semtindeki altyapı tesislerinde yapılacağını kaydeden Başkan Uzunoğlu, seçmelere 1995-96-97-98-99 ve 2000 doğumluların katılabileceğini ifade etti. Seçmelere katılacak sporculardan her hangi bir ücretin alınmayacağını vurgulayan Uzunoğlu, gençlerin spor malzemeleriyle gelmelerini istedi. Seçmelere katılacak olanların saat 16.30’da, Kınıklı’da ki altyapı tesislerinde hazır bulunmaları gerekiyor.

Denizli Belediyespor’un altyapısında bölgesel deplasmanlı TFF Akademi Liglerinde mücadele eden U14, U15, U16, U17 ve U18 takımları ile yerel ligdeki U13 takımı bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı