REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BELEDİYESPOR GÜREŞ’E YATIRIM YAPACAK

DENİZLİ BELEDİYESPOR GÜREŞ’E YATIRIM YAPACAK

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu çıkarmış olan Denizli’de Ata Sporumuz Güreş’i tekrar canlandırmak için girişimlerini başlatan Denizli Belediyespor kulübü, diğer branşlarda ki başarılarına Güreş’i de eklemek istiyor.

/ DENİZLİHABER / 28 Nisan 2010 Çarşamba, 18:01

13 branşta ki faaliyetler içinde yeralan Güreş’e ciddi yatırımlar için çalışmalarına hız veren Denizli Belediyespor kulübü, güreşte de söz sahibi olmak istiyor. Açıkhava Tiyatrosu karşısında ki Belediyespor tesislerinin bir bölümü güreş çalışmaları için düzenlenecek. Karakucak ve yağlı güreşler için saha zemininde ortam hazırlanacak. Halen tekvando ve okçuluk branşlarının faaliyet gösterdiği Belediyespor tesisleri, yeni haliyle spor kompleksi haline dönüşecek.

Denizli Belediyespor Güreş ve Engelliler Şubesi Başkanı Mustafa Kocakavak, eski Eğitim Fakültesi bünyesinde ki spor salonunda halen güreş çalışmaları yaptıklarını belirterek, yeni yerde ki düzenlemenin ardından daha iyi şartlara kavuşacaklarını söyledi. Kocakavak, kısa ve uzun vadede ki güreş projelerini hazır olduğunu ve uzun süredir güreşte sesi soluğu çıkmayan Denizli’de ata sporunu canlandırarak layık olduğu yere taşıyacaklarını söyledi. Kabiliyetli sporcuların mahalli ve geleneksel güreşlere katılmalarını sağlamak için çalışacaklarını sözlerine ekleyen Kocakavak, ‘ Halen 50’ye yakın sporcuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ücretsiz olacak Yaz kurslarında ilköğretim ve lise düzeyinde ki kabiliyetli sporcuları keşfedeceğiz. Onur Özcan gibi Dünya Şampiyonuna sahip olduğumuz Engelli güreşçi sayısını arttırmak içinde engelliler düzeyinde çalışmalarımız olacak. Geçmişte Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu çıkarmış olan Denizli’nin aynı başarıları tekrarlaması için güreşe gönül veren herkesi Belediyespor çatısı altında toplanmaya çağırıyoruz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı