REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’da coşkulu açılış

Denizli Belediyespor’da coşkulu açılış

Denizli Belediyespor, atletizmden, yüzmeye, okçuluktan futbola, jimnastikten basketbola kadar 23 farklı branşta 2013-2014 spor sezonunu görkemli bir törenle açtı. Açılışıa Denizli Belediyesi’nin açtığı spor kurslarına katılan minikler de katıldı.

/ DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2013 Cumartesi, 10:52

Denizli Belediyespor’un Doğan Seyfi Atlı Tesisleri’ndeki sezon açılışına, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Ruhşan Uzanoğlu ile belediyespor yöneticileri, kurslara katılan sporcular ve aileleri katıldı.

Açılışa, ücretsiz yaz spor okullarına katılarak 23 farklı branşta kendini geliştiren sporcular, neler öğrendiklerini gösterme fırsatı buldu. Bir yanda minikler satranç oynarken diğer yanda kadınlar pilates yaptı. Tekvando kursuna giden gençler gösterileriyle nefesleri keserken, jimnastikçi sporcular ne kadar yetenekli olduklarını izleyenlere sundu. Başkan Zolan, Milletvekilleri Zeybekci ve Dalbudak ile Kulüp Başkanı Uzunoğlu da her branş için kurulan bölümleri gezerek sporcularla sohbet edip oyunlarına katıldı.

Başkan Osman Zolan, açılışta yaptığı konuşmada sporun önemine işaret etti. Sporun, gerçek hayatta yaşanan her türlü sonucu içinde barındırdığını ifade eden Başkan Zolan, şöyle dedi: ‘Bu spor aktivitelerimiz artarak devam edecek. Çocuklarımızın her alanda ve her branşta spor yapması için imkanlar sunmamız lazım. Spor, hem ruh hemde fiziksel anlamda sağlık ve disiplindir. Spor aynı zamanda ekip ruhunun gelişmesi demektir. Spor hayatın ta kendisidir. Sporda başarı, başarısızlık, mağlubiyet, galibiyet gibi sonuçlar vardır. En önemlisi bir hedef vardır. Hayatta da aynı şeyler vardır. Eğer çocuklarımıza bu spor etkinlikleriyle, spor yapma imkanı sunduğumuzda gelecek nesil bizden çok daha sağlıklı ve başarılı olacak. Bizler bu sporun tabanını ve alanını genişletirsek geleceğin olimpiyat, Türkiye ve dünya şampiyonu sporcularını çıkartırız. Belediyespor 12 ay boyunca çocukların, gençlerin ve kadınların hizmetindedir. Yüzmeden biniciliğe, okçuluktan, basketbola kadar her branşta sizlerin hizmetinizdeyiz. Şuanda 10000’lerce insanımıza spor yaptırıyoruz. Geçtiğimiz aylarda kadınlarımızla GUINNES Rekorlar Kitabı’na giren bir ilki başardık. O pilates kursuyla kadınlarımız ve hocalarımız destan yazdı. Buradaki hocalarımız ve yeni tesislerle birlikte spor yapan şehirler sıralamasında Denizli başı çekmektedir. Denizli’yi amatör sporların başkenti yapmak bizim hedefimiz ideallimizdir. Bu hedefe inşallah el birliğiyle ulaşacağız. Açık yüzme havuzunu açtık. Yakında kapalı yüzme havuzunu da açacağız. Atletizm devam ediyor. Basketbol yine aynı şekilde devam ediyor. Futbolda zaten farklı bir boyuttayız. Her alanda çok güzel tesisler yaptık ve yapıyoruz. Başta kulüp başkanı, yöneticilerimiz, hocalarımız olmak üzere tüm sporculara sezonun hayırlı olmasını diliyorum.’

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de, Denizli Belediyesporun bu noktaya gelmesini görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ‘Belediyesporumuz aklımıza gelecek neredeyse tüm branşta faaliyetini sürdürüyor. Amacımız 7’den 70’e on binlerce vatandaşımıza spor yaptırmaktı ve bunu başardık. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Nice başarılara diyerek kazasız belasız kimsenin burnunun bile kanamadığı bir sezon dileklerimle hepinizi saygıyla selamlıyorum’ dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak da, ‘Denizli Belediyemiz 23 farklı branşta on binlere spor yapma imkanı sunuyor. Sosyal belediyecilik dediğimiz budur. Belediye sadece alt yapı, üst yapı, park yapmaz. Belediyemiz bunlara ek olarak o şehirde yaşayan gençlerin, çocukların ve kadınlar başta olmak üzere tüm insanların sağlıklı yaşamalarını sağlayacak ortamı sunmaktadır. Burada on binleri sporla buluşturan bir belediyemiz var. Bunu başlatan ve en iyi şekilde devam ettiren Başkanımız Osman Zolan’a ve ekibine teşekkür ediyorum. Sağlıklı nesil bu şekilde ortaya çıkacaktır’ dedi.

Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Ruhşan Uzanoğlu ise belediyespor bünyesinde 23 farklı branşta 11500 kişinin amatör spor yaptığını kaydederek, 2013-2014 sezonunun herkese ve tüm sporculara hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı