REKLAMI GEÇ

Nesrin Avrupa 2.’si oldu

Nesrin Avrupa 2.’si oldu

Denizli Belediyespor’un Milli Judocusu Nesrin Çetin, 44 kiloda Avrupa ikincisi oldu ve gümüş madalya kazandı.

/ DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2013 Salı, 14:20

Katıldığı her turnuvadan madalya getirme başarısını gösteren Denizli Belediyespor’un Milli Judocusu Nesrin, bu kez de Macaristan’dan madalya ile döndü. Milli Takım sporcusu olarak Avrupa Kupası’nda yarışan Nesrin, Gümüş madalya kazanarak, 44 kiloda Avrupa ikincisi oldu. 13 – 14 Temmuz 2013 tarihlerinde Macaristan’ın Paks şehrinde yapılan Avrupa Kupası müsabakalarında yarışan Nesrin, bayanlarda Milli Takıma Gümüş madalya kazandıran tek isim oldu.

İlk turda Macaristan’lı rakibi Kıncso Mihalovits’i yenerek çeyrek finale yükselen Nesrin, Rus rakibi Sabina Gılyazova’yı eledi. Yarı finalde Sırp rakibi Julijana Savic’i yenerek finale kalma başarısını gösteren Nesrin, finalde Bulgaristan adına yarışan Borislava Dmyanova ile karşılaştı. Şanssız bir maç çıkaran Nesrin, rakibine yenilerek ikinci oldu ve gümüş madalya elde etti. Aynı kiloda mücadele eden diğer bayan milli sporcularımız Sevda Yorulmaz 5., Tuğba Yayla ise 7. oldu.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Avrupa Kupası’nda bayanlar adına Milli Takımda tek gümüş madalya kazanan sporcu olan Nesrin Çetin’i tebrik ederek, kendisiyle gurur duyduklarını ve başarılarının devamını diledi. Nesrin’in her zaman ki gibi kendilerini yanıltmadığını belirten Başkan Uzunoğlu, bu başarıların yetmeyeceğini, dolayısı ile ilerdeki günlerde Nesrin’den önemli dereceler beklediğini ifade etti. Uzunoğlu, Nesrin’in çalışmasında desteği olan Denizli Belediyespor ve Milli Takım Judo Antrenörlerini de kutlayarak, “ Antrenörlerimiz çalışmalarına hız kesmeden devam edip, Nesrin örneğinde olduğu gibi daha çok judo ahlakına ve felsefesine uyan Judocular yetiştirmelerini temenni ediyorum ” dedi.

Yorumlar

ünal güngör   -  Bağlantı 16 Temmuz 2013, 14:52

denizli haberlerde denizli haber lider

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı