REKLAMI GEÇ

İki takım onun için kapıştı

İki takım onun için kapıştı

Denizlispor’un genç yeteneklerinden 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Kemal Keçeci’yi renklerine bağlamak isteyen Denizli’nin 3.Lig’deki iki temsilcisinin yaşadığı tatlı rekabette gülen taraf Denizli Belediyespor oldu.

/ DENİZLİHABER / 22 Haziran 2013 Cumartesi, 11:10

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
3.Lig’in yeni takımı Kızılcabölükspor ile 2.Lig’den geçen sezon düşen ve bu sezon 3.Lig’de mücadele edecek olan Denizli Belediyespor, Denizlispor’un bir yıl önce profesyonel yaptığı genç yetenek Kemal Keçeci’ye talip oldu.

Geçen sezon PTT 1.Lig’de bir kez forma giyen sağ kanat oyuncusunu Denizli Belediyespor bonservisiyle istedi. Kızılcabölükspor ise, kiralamak için Denizlispor’un kapısını çaldı. İki Denizli temsilcisiyle de görüşen Denizlispor kanadı, genç futbolcuyu Denizli Belediyespor’a kiralama kararı aldı. Kemal, bu sezon Yavru Horoz için ter dökecek.

Yorumlar

Mekik Sevdası   -  Bağlantı 23 Haziran 2013, 00:24

Denizli Belediyespor onca otopark ve havadan gelen gelirleri nereye koyuyor çok merak etmekteyiz. Hiç bir maddi problemi yokken nasıl düşürebildiler takımı herkes gördü. Şimdi bir de geçmiş Kızılcabölükspor’un karşısına rakip olarak dikilip, elinden oyuncu kapıyorlar. Kusura bakmayın da sizinki hemşehri düşmanlığı.

Kızılcabölüksporun ne imkansızlıklarla oraya geldiğini bilmiyorsunuz. Tabi nereden bileceksiniz sizin öyle dertleriniz yok. O takımın ne tesisi, ne antreman sahası, ne spor salonu, ne kulüp binası hiç bir şeyi yok. Ve unutmayın ki kocaman bir yürekleri var. Siz düştünüz onlar çıktı. Yakında sizin de karşınıza çıkacak. Ozaman işler farklı olacak.

Çok kapışmayın!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı