REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da para sancısı

Denizlispor’da para sancısı

Denizlispor’da mali darboğazı aşmak için çözüm arayan Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, transfer için 21 yöneticinin ilk etapta 100’er bin TL bağışta bulunmasını istedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2013 Salı, 18:53

Ferah IŞIK/DENİZLİ,(DHA)

Denizlispor’un içerisinde bulunduğu mali sıkıntıları aşmak için çözüm arayan Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, bu yolla 2 milyon 200 bin TL sıcak para bulmayı hedeflerken, öneriye sıcak bakmayan ve bir süredir rahatsız olduğu bilinen 9 yöneticinin istifa edeceği öğrenildi.

Asbaşkan Veysel Gühan, “Aramızdan ayrılanlar olabilir ama bu durum yönetimin bütünlüğünü bozmaz. Ekonomik olarak güçlenmemiz şart. Ayrılanlar olursa davet yoluyla yeni isimler yönetime alınacak. Herşey toplantıda netleşecek. Ocak 2014’e kadar geçmiş dönemlerde forma giyen isimlere ve personele 4.5 milyon TL ödememiz gerekiyor. Kaynak yaratmak şart” dedi.

BAJRAM GÖNDERİLDİ NOGUERİA OLMADI
Denizlispor’da Makedon oyuncu Bajram Fetai’nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. teknik direktör Özcan Bizati’nin isteği üzerine Bajram Fetai’ye alacakları ödenip bonservisi verildi. Makedon orta saha oyuncusu geçen sezon 31 maçta forma giyip, fileleri 7 kez havalandırdı.

Denizlispor, ismi bir süredir gündemde olan Adana Demirsporlu Nogueira’yla da anlaşamadı. Yönetim, Nogueira’ya sezonluk 100 bin TL garanti ücret ve maç başı teklif etti. Brezilyalı futbolcunun menajeri 100 bin dolar peşin 150 bin dolar isteyince taraflar anlaşamadan masadan kalktı. Yönetim ön protokol yapılan 26 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Victor Kayode konusunda kararsız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı