REKLAMI GEÇ

Eraslan, başkanlık görevini bıraktı

Eraslan, başkanlık görevini bıraktı

Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan, kulüpteki başkanlık görevini bıraktığını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2010 Salı, 15:58

Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan, kulüpte 6 sezondur sürdürdüğü başkanlık görevini bıraktığını açıkladı. Açıklamasında, bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Eraslan, “Denizli Belediyespor Kulübü başkanlığına, 2004 yılı Mayıs ayında başladım. Geçen 6 sezon boyunca yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla beraber büyük özveri ile görev yaptık. Bu dönem içerisinde 5 yıl boyunca, sürekli hedefleri olan ve şampiyonluklar kovalayan bir takım yarattık” dedi.

“Bu onuru bir ömür yaşayacağım”
Eraslan, “3. Lig’de devraldığımız takımımıza 1 defa 3. Lig Play-Off finali oynatırken, 2 defa da kıl payı şampiyonlukları kaçırdık. 2007-2008 Futbol Sezonu’nda, Denizli halkının da büyük desteği ile yeni bir tarih yazdık. Denizlispor’dan sonra ilk defa bir takımımızın 2. Lig’e şampiyon olarak çıkmasının onurunu bir ömür boyu yaşayacağım. 2. Lig’e çıktığımız sezon klasman grubu lideri olarak gittiğimiz 2. Lig Play-Off maçlarında yarı final maçının son dakikalarında Bank Asya 1. Lig’e yükselme şansımızı kaybettik. Bütün bunlar, yıllardır bazı provokatörlerin iddia ettiği gibi devasa rakamlarla değil, her yıl liglerin en mütevazi bütçesi ile gerçekleştirilmiştir” dedi.

“Türk futboluna genç yetenekler kazandırdık”
Eraslan, başarılı sezonlar geçirirken, bir yandan da Türk futboluna genç ve yetenekli Denizlili futbolcuları kazandırdıklarını söyledi. Tesisleşme anlamında da ciddi atılımlar yaptıklarını ifade eden Eraslan, 2004’te 2 şubesi bulunan Denizli Belediyespor Kulübü’nde, branş sayısını 11’e yükselttiklerini de hatırlattı. Ücretsiz birçok kurs verdiklerini belirten Eraslan, “Bütün bunlar denizli de spora gönül vermiş insanlara imkan verildiği sürece çok düşük bütçelerle bile hayal dahi edilemeyen başarıları yakalamayı becerebileceğinin kanıtıdır” dedi.

“İftiralara maruz kaldım”
Bu süreç içerisinde, iftiralara da maruz kaldıklarını ifade eden Eraslan, “Bugüne kadar hakkımda çıkarılan fitne, fesat ve yalan dolu hiç bir iftiraya cevap vermedim, muhatap kabul etmedim. Çünkü ben görev süremi ekmeğini yediğim suyunu içtiğim Denizli halkına karşı bir borç olarak gördüm. Bize göre halka hizmet Hakka hizmettir. Bu inançla bu süre içerisinde nasıl hizmet ettiğimizi herkes görmüştür. İşimiz, eşimiz ve evimiz kulübümüz olmuştur. Gören gözler görmüş, kalp gözü kör olanlar arkamızdan kuyu kazmıştır” dedi.

“Görevi bırakmayı bugüne kadar erteledim”
2009-2010 futbol sezonunun, Denizli için kara bir sezon olarak geçtiğini dile getiren Eraslan, “Ekibinizde eğer uyumsuzluklar oluşmaya başladıysa maalesef başarısızlıklar da kaçınılmaz olur. Denizlispor, Belediyespor ve PAÜ Futbol Takımları maalesef bir alt lige düşmüşlerdir.
Sezon sonunda sorumlu yöneticilik anlayışı gereği, Belediye Başkanıma genel kurul kararı alarak görevi bırakma isteğimi ilettim. Ancak başkanımın, biraz beklemem konusundaki telkinleri sonucunda görevi bırakma konusu bugüne kadar ertelenmiştir” dedi.

1 Temmuz’da genel kurul var
Eraslan, “Yine Sayın Belediye Başkanımın talimatı üzerine kulübün profesyonel futbol şubesinin kapatılması ve yarışmacı haklarının devrinin yapılması konusunda bugüne kadar yapılan çalışmalarda da sona yaklaşılmıştır. Yönetim kurulumla birlikte 1 Temmuz 2010 tarihinde yapılmak üzere genel kurul kararı almış bulunmaktayız” dedi.

Eraslan, “Yapılacak olan bu genel kurulda, sezon sonunda aldığım kararı hayata geçiriyor, başkanlık görevimi bırakıyor ve yeniden görev almayacağımı kamuoyuna saygılarımla bildiriyorum. 6 yıllık görev süremiz içerisinde yanımızda olan, destek olan ve bizim için dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı