REKLAMI GEÇ

Yavru Horoz şaha kalktı

Yavru Horoz şaha kalktı

6 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Torbalıspor’u Doğan Seyfi Atlı da dize getiren lider Denizli Belediyespor, yoluna devam ediyor. Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Torbalıspor’u misafir eden Denizli Belediyespor, galibiyet için çıktığı karşılaşmada birbirinden güzel üç gol atıp hanesine 3 puan daha yazdırdı.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2008 Pazartesi, 01:00

Torbalıspor karşısında nefis bir futbol sergileyen rakibine iki tehlikeli atak dışında pozisyon vermeyen Denizli Belediyespor’lu oyuncular, oyunun büyük bölümünde üstündüler. Bütün maçlarını kazanmak için sahaya çıkan bu maça da çok iyi hazırlanan Yavru horozlar aldıkları bu galibiyet tüm Denizlili taraftarlarını sevince boğdu.

Oyuncularıyla gurur duyduğunu söyleyen Denizli Belediyespor’un başarılı teknik adamı Ali Yalçın “Oyuncularımızın performanslarından son derece memnunum. Bu maçı da kazanıp seriyi yakalamak istiyorduk. Oyuncularım bunu başardılar. Şimdi sıra seride. Amacımız bu başarılı oyunumuzu sonuna kadar devam ettirip tepe de kalmak” dedi.

Galibiyet, taraftara hediye

Torbalı maçını kazandıklarından dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Denizli Belediyespor kulüp başkanı Namık Kemal Eraslan “6 maçtan beri kaybetmeyen Torbalıspor karşısında bu maçı kaybetseydik aradaki puan farkı 6’ya inecekti. Ama oyuncularım buna fırsat vermedi. Çıktılar aslanlar gibi maçı kazandılar. Bu galibiyet hepimizi mutlu etti. Önümüzde kazanılması gereken daha maçlarımız var. Öncelikle haftaya Akhisar’dan puan ve puanlarla dönmek istiyoruz daha sonra içeride Tavşanlı Belediyespor maçımı var. Bu maçlardan alacağımız 3’er puan bizi tepede rahatlatacak. Şimdilik hedefimiz bu maçları kazanmak. Yavru Horoz Denizli’yi en iyi şekilde temsil ediyor. Bu galibiyeti de, Belediyespor camiası olarak taraftarlarımızı hediye ediyoruz” dedi.

                  

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı