REKLAMI GEÇ

Yavru Horoz, Tavşanlı’ya kilitlendi

Yavru Horoz, Tavşanlı’ya kilitlendi

Akshisar Belediyespor karşısında istenmeyen bir sonuç elde eden Denizli Belediyespor, Tavşanlı Belediyespor ile yapacağı maça kilitlendi.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2008 Çarşamba, 01:00

Lig’de ilk yenilgisini Tavşanlı Belediyespor karşısında alan Denizli Belediyespor, bu takımdan maçın rövanşını almak için kar çamur dinlemeden çalışıyor. Cumartesi günü oynayacakları maçtan mutlak galibiyetle ayrılacaklarını söyleyen oyuncular, Tavşanlı Belediyespor maçında taraftarlarına üç puan hediye edeceklerini söylediler. Akhisar Belediyespor karşısında aldıkları ağır yenilginin şokunu çabuk atlattıklarını söyleyen kırmızı-beyazlı oyuncular, Tavşanlı maçıyla çıkışa geçip liderliklerini perçinleyinceye kadar galibiyet serilerinin süreceğinin garantisi verdiler.

                               

Akhisar Belediyespor önünde hesapta olmayan bir mağlubiyet aldıklarını söyleyen Teknik Direktör Ali Yalçın “Bir kazadır oldu. Bu kazayı unuttuk. Şimdi hedefimizde Tavşanlı Belediyespor maçı var. Cumartesi gününü oyuncularım iple çekiyor. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Devamını da getireceğiz. Taraftarımızı bu maça bekliyoruz” dedi.

                             

Alınan son mağlubiyetin oyuncularına ders olduğunu söyleyen Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan “Evet Akhisar Belediyespor karşısında çok kötü bir yenilgi aldık. Ama bunlar futbolun içinde var olan şeyler. Önümüzde 11 maçımız daha var. Denizli Belediyespor’a böyle mağlubiyetler yakışmıyor. Oyuncularımız da bunun bilincinde. Onlara güvenim sonsuz. Cumartesi günü saat 13.30’da oynayacağımız Tavşanlı Belediyespor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyorum. Uzun zamandan beri lideriz. Bundan sonra da liderliğimiz devam edecek. Artık Denizli Belediyespor’a mağlubiyet yasak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı