REKLAMI GEÇ

AKLINIZDAN BİLE GEÇİRMEYİN!

AKLINIZDAN BİLE GEÇİRMEYİN!

Denizlispor için önce İpek, ardından Kıbrıslıoğlu’nun aday olmayacaklarını açıklamasından sonra gündeme bu kez başkanlık için Mustafa Kaynak ismi düştü. Denizlihaber Kaynak’a ulaşıp “aday mısınız?” diye sordu. Kaynak cevabı yapıştırdı; “Ben son gün adamı değilim.”

/ DENİZLİHABER / 24 Haziran 2010 Perşembe, 17:29

Denizlispor, yapılacak kongreye saatler kala peşi sıra gelen açıklamalarla gündemde. İlk flaş açıklama dün Ali İpek’ten gelmiş, İpek adaylıktan çekildiğini duyurmuştu. Bugün ikinci bomba Kıbrıslıoğlu’ndan geldi. Oysa spor kulislerinde Nihat Zeybekci dahil kentin birçok önemli isminden destek alacağı söylenen Kıbrıslıoğlu, “şampiyonluğa götürecek yönetim listesi” oluşturamadığı için aday olmayacağını duyurdu. İşte tam bu saatlerde Denizlispor camiasında yeni bir isim konuşulmaya başlandı; Mustafa Kaynak.
İsmi en son CHP Belediye Başkanlığı adaylığında geçen Kaynak, bu kez Denizlispor başkanlığı için gündeme geldi. Daha önce yönetim kurulu üyeliği de yapan Kaynak’a ulaşan www.denizlihaber.com. aday olup olmadığını sordu. Kaynak net bir dille yanıtladı. “Ben kongreden bir gün önce ismi geçecek adam mıyım? Benim son gün adamı olmadığımı siz daha iyi bilirsiniz” diyen Kaynak, aslında CHP adaylığı sürecine gönderme yaptı. Kaynak, net bir dille aday olmayacağını belirtti.Gözler Denizlispor kongresine çevrildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı