REKLAMI GEÇ

Babatunde Horozda

Babatunde Horozda

Denizlispor’un denemeye aldığı Nijerya Milli Takım Oyuncusu İbrahim Babatunde ile anlaşma sağlandı.

/ DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2007 Pazar, 00:00

Denizlispor, getiğimiz sezon Malta’da gol kralı olan Nijeryalı santrofor Babatunde’ye anlaşmaya vardı. Hafta ortasında deneme için Kocaeli kapmına katılan Babatunde, Nijerya’nın milli formasını giyiyor. 23 yaşındaki santrofor ile önemli bir açığın kapatılacağını söyleyen Teknik Direktör Güvenç Kurtar, oyuncuya Giresun maçında forma vereceğini açıkladı.

Turnuvada iki de iki yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli’nin Kartepe Tesisleri’nde sürdüren Denizlispor, burada kamp yapan 10 takım arasında düzenlenen Kartepe turnuvasında ilk gün Selahattin ve İlkay’ın golleriyle rakibi Bursaspor’U 2-0 ile geçerken, dün oynanan maçta ise Lig A’nın iddialı takımı Malatyaspor’u 3-1 yendi. Yeşilsiyahlıların gollerini Muhittin, Süleyman Olgun ve penaltıdan Fatih Yiğen attı. Teknik Direktör Güvenç Kurtar genç ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürdü.

Birinci grupta mücadele eden yeşil siyahlılar, Salı Giresunsporla karşılaşacak. Turnuvada, 18 Temmuz’da gurup üçüncüleri, 19 Temmuz’da grup ikincileri, 20 Temmuz’da ise grup birincileri final maçında karşı karşıya gelecek.

Güngör Muğlaspor’un başında

Öte yandan Denizlispor’un yardımcı antrenörlerinden Yaşar Güngör, bu yıl üçüncü ligte mücadele edecek Muğlaspor’un başına geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı