REKLAMI GEÇ

Çetin “İki maçı da kazanacağız”

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, Galatasaray karşılaşmasında oynanan futbolu eleştirirken, kupada Galatasaray, ligde ise Gençlerbirliği maçını kazanacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 30 Ekim 2007 Salı, 01:00

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin Galatasaray karşısında Süper Lig takımına yakışmayacak derecede kötü oynadıklarını söyleyerek,’’ Bir Süper Lig takımı bu derece kötü oynamamalı. Rakip kim olursa olsun özellikle kendi sahamızda oyun üstünlüğünü bu kadar vermememiz lazım. Galatasaray maçında galibiyeti hiç hak etmedik” dedi.

İki maçı da kazanmalıyız

Fortis Türkiye Kupası’nda Galatasaray ve Türkcell Süper Ligi’nde Gençlerbirliği deplasmanlarından galibiyetle dönmeleri gerektiğini belirten Genel Menajer Özhan Çetin, “Bir an önce toparlanmalıyız. Kupa maddi gelir getiriyor. Galatasaray’ı kupada yenmek zorundayız. Ardından ligde Gençlerbirliği maçı var. Ligde her takım her takımı yenebilecek güçte. Rakip, teknik direktör değişikliğine gitti. Bu kan değişikliği onlara artı moral olabilir. Ama mutlaka kazanmamız gereken iki maç oynayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı