REKLAMI GEÇ

Çetin “Transfer var, acele yok”

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, “Yabancı transferini düşünüyoruz. Ancak acele etmiyoruz. Bize yetenekli, gelecek vadeden oyuncu lazım. Biz aldığımız oyuncudan yararlanmak ve ileride onu başka takımlara göndererek para kazanmak istiyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Ocak 2008 Perşembe, 01:00

İlk yarıda topladıkları puanların öneminin ikinci yarı daha iyi anlaşılacağını kaydeden Özhan Çetin, “İkinci yarıya iyi başlayıp, puanları toplayarak iyice rahata ermek istiyoruz. Düşme hattından iyice uzaklaşmamız lazım. korkulu rüya görmek istemiyoruz. Ligin son haftalarına rahat girmek tek arzumuz” dedi.

Hedefler değişebilir

İkinci yarıya fikstür avantajı ile başladıklarını da sözlerine ekleyen Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, “Güç dengeleri eşit olan takımlarla oynayacağız. Bu bizim için bir avantaj olacak. Puanlar peşi sıra gelir ve rahatlarsak, bu kez hedefimizi değiştirebiliriz. Tehlike bölgesinden uzak durmaya başlayınca belki inter toto hedefini kovalayabiliriz. Ama öncelikle amacımız ikinci yarının ilk haftalarında tüm puanları toplamak” dedi.

Genç ve iyi yabancı hedefimiz

Brezilya’lı Santos’un takımdan ayrılmasının ardından yabancı kontenjanında bir boşluk olduğunu sözlerine ekleyen Çetin, “Transfer düşünüyoruz. Ancak acele etmiyoruz. Bize yetenekli, gelecek vadeden maliyeti ucuz oyuncu lazım. Bu kriterlere göre arayışlarımız sürüyor. Biz aldığımız oyuncudan yararlanmak ve ileride onu başka takımlara göndererek para kazanmak istiyoruz. Böyle bir oyuncu bulursak alacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı