REKLAMI GEÇ

Denizlispor 3 yabancı peşinde

Kadrosunda Tomas, Roman ve Hamidou bulunan Denizlispor, 3 yabancı oyuncu peşinde. Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, “Yabancı hakkımız 6. Kadromuzda 3 oyuncumuz var. Çalışmalar sürüyor. 3 yabancı daha almak istiyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2007 Çarşamba, 00:00

Brezilyalı Adriano ve Cesar’ın ardından Çek oyuncu Kroupa’yı da gönderen Denizlispor,

3 yabancı oyuncu peşinde. Kadrosunda 6 yabancı bulundurma hakkı bulunan yeşil siyahlı takım, Tomas, Roman ve Hamidou’nun yanına 3 yabancı oyuncu daha alacak. Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, “Yabancı hakkımız 6. şu an kadromuzda 3 oyuncumuz var. Çalışmalar sürüyor. 3 yabancı daha almak istiyoruz” dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise takıma takviye istiyor. Kurtar, özellikle defans bloğuna 2, forvet hattına da bir oyuncunun gerekli olduğunu belirterek, “Bu konuda çalışmalar sürüyor. Genel Menajerimiz Özhan Çetin ve yöneticilerimiz transfer görüşmelerini sürdürüyor. Yabancı yada yerli olması fark etmez. Ancak defans bloğuna mutlaka iki oyuncu transfer etmeliyiz. Ayrıca gol yollarında etkili birde forvet gereksinimimiz var. Bunları da aldıktan sonra transferi kapatacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı