REKLAMI GEÇ

Bu yıl da sezon açılışı yok

Bu yıl da sezon açılışı yok

Türkiye’de futbol kulüplerinin önemli bir geleneği olan sezon açılışı törenleri Denizli’de iki sezondur yapılamıyor. Bu yıl da sezon açılışı yok.

/ DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2013 Perşembe, 16:56

SELAMİ AYDIN
Türkiye’deki büyüklü küçüklü tüm futbol kulüplerinin geleneği olan sezon açılışı Denizli’de yine yapılmayacak. Taraftarın sezon öncesinde takımla buluşmasını sağlayan, konserler ve diğer etkinliklerle şenlik havasında geçen sezon açılışı Başkan Süleyman Urkay döneminde ikinci kez yapılmayacak.

Geçen sezon ardı ardına yaşanan kongreler yeni seçilen Urkay ve kurmaylarının ligin başlamasına çok kısa süre kala göreve gelmesi tüm programları etkilemiş sezon açılışı da yapılamamıştı. Bu yıl Horozlar yine takvime takıldı. Kamp öncesinde önemli bir Süper Lig kulübü ile maç yaparak sezonu açmak isteyen Denizlispor, bu kez maç teklif edilen takımların programına takıldı.

Üst ligden bir takımla maç yaparak sezonu açmak isteyen yeşil siyahlı kurmayların tüm girişimleri olumsuz sonuçlandı. Daha önce anlaşılan bazı kulüplerin ise daha sonra takvimini değiştirmesi yeşil siyahlı yönetimi ortada bıraktı. Transfer döneminin sürmesi, hazırlık maçlarında sakatlıkların yaşanabileceği endişesi ile bu tür organizasyonlara sıcak bakmayan yeşil siyahlı kurmaylar ise tüm bu gelişmeler karşısında sezon açılışını yapmama kararı aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı