REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR BURSA’DA

A Milli Futbol Takımımızın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Moldova ve Yunanistan maçları nedeniyle Türkcell Süper Ligi’ne verilecek arada turnuvaya katılacak Denizlispor Bursa’ya hareket etti.

/ DENİZLİHABER / 8 Ekim 2007 Pazartesi, 00:00

Uludağ Kupası’nda mücadele edecek takımda Kaptan Yusuf, Bülent Ertuğrul, Çağlar, Hamidou, Muhittin, İbrahim Çelik ve Ümit Milli Takım kampına katılan Engin Memişler yer almıyor. PAF takımdan Nazmi Candoğan, Erçin Yardımcı, Halil Aslan ve Adem Altuntaş ise kafileye dahil edildi. Bursa’da Kırca Otel’de konaklayacak yeşil siyahlılara Çarşamba günü Konyaspor karşılaşmasından sonra bayram için izin verildi. Futbolcular Cumartesi günü akşam saatlerinde Gaziantepspor maçının hazırlıkları için tesislerde toplanacak.

Teknik Direktör Güvenç Kurtar turnuvanın takıma katkı sağlayacağını söyledi. Kurtar,’’Ankaraspor karşısında aldığımız puan önemliydi. Lige verilen haftayı boş geçirmemek adına turnuvaya katılıyoruz. Bursaspor ve Konyaspor ligin güçlü takımları. PAF takımdan futbolcu aldık. Yetenekli gençlerimiz var. Bu futbolcularımız turnuvada kendilerinin son durumunu bize gösterecek.’’ diye konuştu.

Uludağ Kupası’nda yeşil siyahlıların maç programı ise şöyle:

 9 Ekim           20.30   Bursaspor – Denizlispor

10 Ekim         16.00   Denizlispor – Konyaspor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı