REKLAMI GEÇ

Denizlispor Dajan Simac’a imzayı attırdı

Denizlispor Dajan Simac’a imzayı attırdı

Denizlispor, daha önce prensipte anlaştığı Hırvat asıllı Alman stoper Dajan Simac ile bir sezonluk sözleşme imzaladı.

/ DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2013 Perşembe, 15:57

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Takımdan ayrılması için İnkango’yu ikna eden yönetim, 31 yaşındaki tecrübeli stoper Dajan Simac’ı 100 bin avro garanti 100 bin avro da maç başı ödenmesi koşuluyla renklerine bağladı. Debrecen formasıyla Macaristan Kupası şampiyonluğu yaşadığını, 4 Şampiyonlar Ligi, 7 UEFA Ligi maçında 90 dakika forma giydiğini söyleyen Simac, “Almanya’dan tanıdığım Denizlispor teknik direktörü Serdar Dayat transferimi çok istedi, ben de geldim. Denizlispor’un kadrosunda Almanya’da yetişen çok sayıda Türk oyuncu varmış. Onlarla iyi anlaşacağımı düşünüyorum” dedi.

DAYAT: “BEN KEFİLİM”
Denizlispor teknik direktörü Serdar Dayat, “Simac’ı yakından tanıyan biriyim. Devamlılığı olan sağlam bir stoper. Denizlispor iyi bir transfer yaptı. Bu futbolcuya ben kefilim. Uzun yıllardır tanoığım ve takip ettiğim oyunculardan biri. Gücümüze güç katacak ve defans bloğundaki sıkıntımızı bülük ölçüde gidereceğiz” dedi.
Dayat, Pazar günü oynayacakları Gaziantep BŞB maçını kazanıp lige moralli girmek istediklerini sözlerine ekleyerek, “Kadromuzda sakat oyuncu yok ama hazır olmayan çok oyuncu var. Yeni transferlerden Bülent Ertuğrul ve Simac hazır değil ancak, bu oyuncuların tecrübesinden yararlanmak için kadroya alabilirim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı