REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR KOLEJİ’NDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

DENİZLİSPOR KOLEJİ’NDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, çocuklarımıza en büyük armağanlarından olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şölene çeviren Denizlispor Koleji, hem eğlendi hem eğlendirdi.

/ DENİZLİHABER / 26 Nisan 2010 Pazartesi, 18:10

Teras Park’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, muhteşem bir gösteri ile kutlayan Denizlispor Koleji öğrencileri, takdir topladı. Öğrenciler, gösterilere karma koro ile başladı. İlköğretim 1. kademe 5. sınıf öğrencilerinden oluşan “Küçük Manga ve Tatlı Kızlar” gruplarının konserinin ardından, 1. kademe öğrencilerinin nefes kesici Artistik Jimnastik gösterisi ile kutlamalara devam edildi. Öğrenciler, sergiledikleri performansları ile uzun süre alkışları topladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu bayramı tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini hatırlatan minikler, tüm ülkelerin geleneksel kostümlerini sergiledi. Podyumda sergiledikleri performansla, profesyonel mankenleri aratmayan öğrenciler, bu kostümlerle birlikte ellerindeki pankartlarla, anne baba ve büyüklerine sevgi-barış- hoşgörü mesajlarını iletti.

Soluksuz izlenilen bu gösterinin hemen ardından, Teras Park yönetimi bu muhteşem gösterinin anısına, öğrencilere ve onları hazırlayan öğretmenlerine, Denizlispor Koleji idarecilerine, okul aile birliği başkanına ve okuldan sorumlu Denizlispor Kulüp yöneticilerine teşekkür belgelerini takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı