REKLAMI GEÇ

Denizlispor topbaşı yaptı

Denizlispor topbaşı yaptı

Bank Asya’da misafir olduğunu ileri süren ve yeniden Süper lige dönmek isteyen Denizlispor, 2010-2011 sezonunun ilk çalışmasını oyuncularının tamamının katılımıyla yaptı.

/ DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2010 Salı, 17:19

Denizlispor, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde topbaşı yaptı. Alt yapı, kiralıklar ve Denizlispor’un futbolcuları dahil 26 kişinin yeni sezon hazırlıklarına başladığı tesislerde takımı antrenör Kenan Atik çalıştırdı. Atik, yeni sezona merhaba dediklerini ve gelecek oyuncular ve sakatların iyileşmesiyle takımın güçleneceğini söyledi. Yeşil siyahlılar kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Braga ise bir gün gecikmeli olarak çalışmalara katılacak.

Levent geldi, İbrahim Ege gitti
Çağlar Birinci’nin transferi karşılığında Galatasaray’dan alınan Murat Akça ve Denizlispor’un yeni transfer edip kaptanlık görevi verdiği Levent Kartop idmana katılırken, son olarak İbrahim Ege de Denizlispor ile yollarını ayırdı. Denizlispor’un alt yapısından yetişen yeni transfer Levent Kartop, takıma ağabeylik yapacağını söyleyerek, “Denizlispor köklü bir kulüp. Takımı tekrar Süper lige çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Biz 1998-1999 futbol sezonunda güzel bir arkadaşlık ve birlik beraberliğimizle çıkmıştık. Bu sinerjiyi yeniden yakalayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı