REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR’DA PAROLA: SÜPER LİG

DENİZLİSPOR’DA PAROLA:  SÜPER LİG

Denizlispor’un kadrosuna kattığı yeni futbolcular, tanıtım toplantısında ortak parolalarının Süperlig olduğunu söyledi. Yeşil siyahlıların yeni yüzleri, Başkan Süleyman Urkay ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı.

/ DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2013 Cumartesi, 16:07

SELAMİ AYDIN 

URKAY: HEPSİNE KEFİLİM
Başkan Urkay bu sezon 13 futbolcu transfer ettiklerini söyledi. Tesislerde yapılan tanıtım organizasyonunda yeşil siyahlı formaya yeni bağlanan Fatih Yılmaz, Barış Örücü, Ahmet Arı, Levent Demiray, Serdar Dursun ve Bülent Ertuğrul ile birlikte kameralar karşısına geçen Urkay; “Bu arkadaşlarıma kefilim, inanıyorum. Huzur içinde zevk alarak bir sezon geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

ERTUĞRUL: DENİZLİ MARKASI SÜPER LİG’E LAYIK
Denizlispor’da ikinci kaptanlık görevine getirilen Bülent Ertuğrul, yeşil siyahlı kurmaylarla geçen yıl ilk kez transfer görüşmeleri yaptığını söyleyerek; “O dönemde Başkan Süleyman Urkay’dan bir yıl daha müsaade istedim. Bir yıl daha süper lig’de oynamak istedim. Ayrıldığım kulübüme beş yıl sonra yeniden dönmek çok güzel. Denizlispor’un yeri Süper Lig’dir. İyi bir takıma geldiğimi düşünüyorum. Henüz üç idmana çıktım ama takımdaki arkadaşlık ve dostluk ortamı hemen dikkatimi çekti. Denizli’nin şehir olarak beş yıl içinde daha da güzelleştiğini, büyüdüğünü görüyorum. Denizli markası Süperlig’e layıktır” diye konuştu. Bülent Ertuğrul, “Biz saha içinde elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Kentin ileri gelenleri de kulübe sahip çıksınlar. O zaman Süper Lig hiç de uzak değil” diyerek kamuoyuna mesaj verdi.

FUTBOLCULARIN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK
Yeşil siyahlıların yeni ön liberosu Fatih Yılmaz da şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi. Yeşil siyahlı futbolcu “Denizlispor’da bu güç var” diye konuştu. Ahmet Arı, başkan Urkay’ın kendisine çok güvendiğini hatırlatarak; “Onu utandırmayacağım. Bu yıl iyi bir sezon geçirip süper lige çıkmak istiyoruz” dedi. Türkiye’de üçüncü yılını geçiren gurbetçi Serdar Dursun transferini “Hem benim hem Denizlispor için iyi olacağına inanıyorum” diye özetlerken, Barış Örücü ve Levent Demiray hedeflerinin süper lige çıkmak olduğunu kaydetti.

Yorumlar

dereli   -  Bağlantı 17 Ağustos 2013, 19:21

Bunu söyleyen adam kendisi bile inanmıyordur. Bu sene bu yönetim ve futbolcularla bekle bizi 3. lig

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı