REKLAMI GEÇ

Horoz’da herkes Almanca konuşuyor

Horoz’da herkes Almanca konuşuyor

Bu yıl gurbetçi transferleri ile dikkat çeken Denizlispor’da tesislerde iki dil konuşuluyor. Horozlardaki 10 futbolcu ve iki teknik adam ileri düzeyde Almanca biliyor.

/ DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2013 Pazartesi, 15:02

SELAMİ AYDIN
Bu yıl kadrosuna şimdilik 12 futbolcu dahil eden Denizlispor, transfer politikasını daha çok gurbetçi futbolculara yönelerek sürdürdü. Yeşil siyahlı kurmayların bu tercihi ilginç bir durumu ortaya çıkardı. Denizlispor tesislerinde gurbetçi futbolcuların çokluğundan dolayı iki dil konuşulmaya başlandı.

10 FUTBOLCU ALMANCA BİLİYOR
Kariyerlerine Almanya’da başlayan 9 yerli futbolcu ile bir dönem Almanya’da forma giyen Kahe’nin ileri düzeyde Almanca bilişi, tesislerde iki dil konuşulmasına neden oldu. Süleyman Çelikyurt, Orhan Aktaş, Levent Demiray, Yusuf Emre Kasal, Barış Örücü, Fatih Yılmaz, Bayram Fetai, Serdar Dursun, Sinan Kaplan ve Kahe ileri düzeyde Almanca bilen futbolcular.

HOCALAR’DA ALMANCA KONUŞUYOR
Kariyeri Almanya’da başlayan Teknik Direktör Serdar Dayat da bu dili konuşan isimlerden biri. Hatta Almanca konuşmayı daha kolay bulan deneyimli teknik adam bu dili bilen futbolcuları ile daha çok Almanca konuşuyor. Dayat’ın yardımcılarından Tuğberk Tanrıverdi’nin de bildiği beş dilden biri Almanca. Dayat’ın Yardımcısı da sık sık Almanca konuşuyor.

Yorumlar

burak_gsi   -  Bağlantı 19 Ağustos 2013, 20:40

konuştuğunuz kadar birazda futbol oynasanız olacak bu iş…………….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı