REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da kombine harekatı

Denizlispor’da kombine harekatı

Denizlispor yönetimi önceki sezonlardaki düşük seyirci ortalamasını artırmak ve gelir sağlamak amacı ile kombine bilet sayısını artırdı.

/ DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2013 Perşembe, 11:53

Geçtiğimiz sezon istediği taraftar desteğini elde edemeyen Denizlispor yönetimi plan değişikliği yaptı. Ar-Ge’den sorumlu Asbaşkan Turgay Yılmaz önderliğindeki özel bir ekip sivil toplum kuruluşlarına yönelik çalışmalarını hızlandırdı ve STK’ların kombine bilet alması için fiyatları yeniden gözden geçirdi.

Kentteki tüm oda, dernek ve diğer meslek örgütlerine ulaşılan bu çalışmaya yanıt alan yöneticiler 3 bin olan kombine bilet sayısını 4 bine çıkardı. Asbaşkan Turgay Yılmaz, kombine bilet satın alanların maçı gişelerden bilet alanlara göre yüzde 50 daha ekonomik izleyeceğini söyledi.
Amaçlarının düzenli taraftar akışını sağlamak olduğunu hatırlatan Yılmaz, “Denizlispor geçen sezon arzuladığımız düzeyde taraftar desteği görmedi. Stada gelip takımımızı destekleyen herkese teşekkür ediyorum ama Denizli gibi bir kentte seyirci ortalaması çok daha yüksek olmalıydı. Bu nedenle STK’ların da maça gelmelerini sağlamak için kombine satışlarına ağırlık verdik” dedi.

Sivil toplum örgütlerinin duyarlı olması gerektiğinin altını çizen Yılmaz, “Madem birinci lige çıkmak istiyoruz, madem şehir olarak takımımızın üst ligde olmasına ihtiyacımız var o zaman herkesin koşulsuz Denizlispor’a destek olması gerekir. Denizlispor sadece yönetim kurulunun değil tüm Denizli’nin takımıdır. Denizli halkının bu sezon Denizlispor etrafında birleşmesi gerekir” diye konuştu

BİLET FİYATLARINDA DEĞİŞİKLİK
Yeşil siyahlılarda yeni sezonda bilet fiyatları da değişiyor. Kale arkası 1, maraton açık tribünü 5 ve kapalı tribün biletlerinin 10 liradan satıldığı dönem artık kapandı. Yeşil siyahlı yönetim 2013-2014 sezonunda çift fiyat uygulaması getirdi. Buna göre kale arkası da dahil açık tribünün tamamı 10 kapalı tribün biletleri ise 20 lira olarak satışa çıkarılacak.

Yorumlar

Mustafa Oğlakcıoğlu   -  Bağlantı 16 Ağustos 2013, 11:20

Bu yönetim cok acemi malesef , sonumuz hayır olsa bari.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı