REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da yaprak dökümü

Denizlispor’da yaprak dökümü

PTT 1’inci Lig ekibi Denizlispor, pazar günü Bucaspor ile oynanacak sezonun son maçı öncesi yaprak dökümü yaşanıyor. Yeşil-siyahlı kulüpte kiralık olarak forma giyen 4 futbolcu ve kaleci Umut’un Bucaspor maçına çıkmadan kentten ayrılmak istedikleri öğrenildi.

/ DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2013 Perşembe, 15:05

Ferah IŞIK/DENİZLİ,(DHA)
Geçen hafta Ankaragücü’nü deplasmanda mağlup ederek ligde kalmayı garantileyen yeşil-siyahlı ekipte kiralık olarak forma giyen Berkay Can, Hüseyin, İsmail Haktan, Üstün ve kaleci Umut’un formaliteden öte bir anlam taşımayan Bucaspor derbisinde oynamak istemedikleri ve kentten ayrılmaya hazırlandıkları bildirildi.

Beş futbolcunun gitmek istemesi, Onur ve Ahmet Solakel’in de cezalı olması yüzünden genç oyunculara görev verebileceğini söyleyen Teknik Direktör Özcan Bizati, “Bazı gençleri oynatsam da maçı her yönüyle ciddiye alacağız. Ayrılmak isteyen futbolculara da iyi tatiller diliyorum” dedi. Bu arada, yönetimin Ankaragücü galibiyetine vaadettiği 400 bin TL primin ödenmemesinin takım içinde huzursuzluk yarattığı öğrenildi.

Yorumlar

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 10 Mayıs 2013, 13:51

BUNLAR DELİKANLI ADAMLARDIR,NASIL OLSA TAKIMIN YARISI KİRALIK İSTER OYNASINLAR İSTER OYNAMASINLAR GİDEN GİTSİN PARA MARA YOK DİYECEK ADAMLAR DEĞİLDİR SANIYORUM.BUNDAN SONRA OLACAKLAR ÇOK ŞEYLERE GEBE,ALLAH HAYIR ÇIKARSIN,BEKLYELİM GÖRELİM.

BabaHoroz   -  Bağlantı 10 Mayıs 2013, 10:37

Kiralık oyuncular ve yaşlı oyuncular oynatılmamalı Buca maçında.Gençlere şans verilmeli.Kingsley ve Bayram Fetai de oynatılmamalı.
Berkay ile mutlaka anlaşılmalı,diğer kiralık oyuncularımızla anlaşılırsada iyi olur.
Ayrıca mesaj yazarken,güvenlik kodu yazmak gerekiyor.Şunu tek kelimelik ve okunaklı olanından ayarlayın

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı