REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un Bitnel ile şansı yok

Denizlispor’un Bitnel ile şansı yok

PTT 1. Ligi’nde sezonu Gaziantep deplasmanında açacak olan Denizlispor’a hakem sürprizi. Yeşil siyahlıların ilk maçında yıldızının bir türlü barışmadığı Deniz Ateş Bitnel görev alacak.

/ DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2013 Cuma, 11:32

PTT 1. Lig’de sezon bu hafta sonu açılıyor. Denizlispor 2013-14 sezonunun ilk maçını Gaziantep deplasmanında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacak. Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı üst klasman hakemlerinden İstanbul Bölgesi hakemi Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Betnel’in yardımcılıklarını Ömer Faruk Yeşil ile Kerem Ersoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sertaç Şaroğlu.

Kariyerindeki 211’nci maçına çıkacak olan hakem Deniz Ateş Bitnel ile yeşil siyahlıların yıldızı da bir türlü barışmıyor. Denizlispor’un PTT 1. Ligi’nde iki maçını yöneten Bitnel son dödüğü çaldığında skor tabelası hep Denizlispor’un aleyhine oldu. Denizlispor’un 2011 yılı içinde Çaykur Rizespor deplasmanındaki lig maçını yöneten Bitnel’in iki sarı kart gösterdiği yeşil siyahlı futbolcular sahadan 3-1 yenik ayrılmıştı.

Bir sonraki yıl Bucaspor- Denizlispor maçına görevlendirilen Bitnel ile Horozlar bir kez daha maçı kaybetmiş ve üç futbolcusu sarı kart görmüştü. Yeşil siyahlıların Süper Lig’de olduğu dönemde hakem Deniz Ateş Bitnel’in yönetiminde oynanan Denizlispor-Kayserispor lig maçında ise yeşil siyahlı takım rakibini 2 golle mağlup etmişti. Hakem Bitne’in yeşil siyahlı renklerin ilk maçını yönettiği tarih ise 2002 yılı. Tam 11 yıl önce yeşil siyahlıların Beşiktaş’a 2-1 kaybettiği PAF maçını yönetenlerden biri de Deniz Ateş Bitnel’di. Deneyimli hakem Denizli Belediyespor’un da bu güne kadar iki maçını yönetti ve kırmızı beyazlılar iki lig maçından dört puan çıkarmayı başardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı