REKLAMI GEÇ

Denizli’yi Genç Horozlar temsil edecek

Denizli’yi Genç Horozlar temsil edecek

Türkiye Şampiyonası yolunda, ilk sınavını Denizli Belediyespor ile oynadığı maçta veren ve maçtan 4-0 galip ayrılan Denizlispor U13 Takımı, Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil edecek.

/ DENİZLİHABER / 11 Haziran 2010 Cuma, 17:38

Amatör Futbol U13 Ligi’nde 2009-2010 sezonunu namağlup şampiyon olarak bitiren Denizlispor U13 Takımı, grup maçlarında 14’de 14 serisiyle şampiyonluk sevincini yaşarken, final mücadelesinden de galibiyetle ayrıldı.

U13 Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek takımların belirlendiği final maçlarında, Denizli Belediyespor ile mücadele eden Denizlispor U13 Takımı, galibiyete 4 golle yürüdü. Karşılaşmanın golleri 3 ve 42. dakikalarda Mustafa’dan gelirken 5. dakikada Şefik, 45. dakikada Osman Furkan fileleri havalandırdı.

Bu sonuçla Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek olan Denizlispor U13 Takımı, bitiş düdüğü ile büyük bir sevinç yaşadı. Şampiyonluk Kupası’nı ASKF Genel Başkanı Feyyaz Ceşen’den alan yeşil siyahlı futbolcular, madalyalarıyla objektiflere boz verdi.

Denizlispor U 13 Takımı Teknik Sorumlusu Aydın Dizman, başarılarında emeği geçen herkese teşekkür ederek sporcularıyla gurur duyduğunu söyledi.
Dizman, “Sezon başında koyduğumuz hedeflerin Denizli ayağını gerçekleştirdik. Final maçında 4-0’lık net skor, Türkiye Şampiyonası öncesi bize moral verdi. Şimdiki hedefimiz Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi ve Denizlispor’u en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı