REKLAMI GEÇ

Genç Horoz, namağlup şampiyon

Genç Horoz, namağlup şampiyon

U13 Ligi’nde A Grubu’nda mücadelesini, dün Telekom zaferiyle noktalayan Denizlispor U13 Takımı, rakibini 3-2 mağlup ederek grup maçlarında 14’te 14 serisiyle namağlup şampiyon oldu. Horozlar bu kez gözünü Türkiye Şampiyonası’na dikti.

/ DENİZLİHABER / 9 Haziran 2010 Çarşamba, 18:15

Denizli U13 Ligi’nde mücadele eden Denizlispor U13 Takımı, dün oynanan maçta Telekomspor’u 3-2 lik skorla mağlup etti. Karşılaşmada Genç Horozlar, ilk golü 34. dakikada Ramazan ile buldu. 4 dakika sonra ikinci gol sevincini Fırat ile yakalayan takım, 48.dakikada Şefik ile maçın skorunu belirledi.

Son mücadelesinden de galibiyetle ayrılan Denizlispor U13 Takımı, grup maçlarında 14’te 14 yaparak hem namağlup olarak ligi tamamladı hem de 104 golle rekor kırdı. Ligde Denizligücü galibiyetiyle play-off’a kalmayı 2 hafta öncesinden garantileyen Genç Horozlar, final maçını, 10 Haziran Perşembe günü, saat 18.00’de Akkonak Stadı’nda Denizli Belediyespor ile oynayacak. Diğer final mücadelesi aynı gün saat 19.30’da Denizli Eğitimspor ile PAÜ Gençlikspor arasında olacak. Play-off maçları sonucunda ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek takımlar belirlenecek.

Denizlispor U13 Takımı Teknik Sorumlusu Aydın Dizman namağlup olarak ligi bitirmiş olmalarının haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, sezon başında koydukları hedefleri hayata geçirmiş olmanın mutluluğu yaşadıklarını söyledi. Denizli U13 Ligi’nde bu sezon bir ilke imza attıklarını belirten Dizman, “Müsabakalarda 97-98-99 doğumlu olmak üzere toplam 40 sporcumuza forma şansı verdik. Oyuncularımda rekabet havası yaratan bu durum başarımızdaki önemli faktörlerden biridir. Sporcularımızın gelişimlerine bakacak olursak bu yılın verimli bir yıl olduğunu düşünüyorum. Şimdiki hedefimiz ise Türkiye Şampiyonası. Final maçında galip gelip Denizlispor olarak ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı