REKLAMI GEÇ

Gökhan Güleç Denizlispor’da

Denizlispor, Beşiktaşlı Gökhan Güleç’i 1 yıllığına kiraladı. Kendisini Denizlisporlu yapan imzayı atan Gökhan, “Denizlispor’da forma giyecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hedeflerim var” dedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2007 Salı, 00:00

Denizlispor forvet sorununa çare buldu. Horoz, Beşiktaş’lı Gökhan Güleç ile bir yılllığına kiralık olarak sözleşme imzaladı.

Denizlispor Kulüp Binası’ndaki imza törenine Denizlispor Başkanı Ali İpek ile yöneticiler katılırken, Gökhan Güleç kendisini bir yıllığına Denizlispor’lu yapan imzayı attı. Kiralık olarak forma giyecek olan golcü futbolcu, “Denizlispor’da forma giyecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Başkan İpek beni arayarak, Denizlispor’un bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende Başkanımı kıramadım. Hedeflerim var. Denizlispor’un başarılı bir sezon geçirmesi için bana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Mutluyum” diye konuştu.

< ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1.82 cm boyunda 72 kg olan 22 yaşındaki Gökhan Güleç, futbola İnegölspor’da başladı. Ardından Gaziantepspor’da forma giyen Gökhan,genç milli takımdaki üstün performansı ile o dönem Beşiktaş Teknik Direktörü olan Jean Tigana’nın dikkatini çekmiş ardından

2005 – 2006 sezonunun devre arasında Gaziantepspor’dan Beşiktaş’a transfer olmuştu.

Genç futbolcu Beşiktaş’ta forma giydiği toplam 1.5 sezonda 16 gol atarken, bu sezon başı Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam tarafından kadroda düşünülmediği için kendisinden kulüp bulması istenmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı